Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ej bo nie wiem

czym cechuje sie dobry kochanek?

Polecane posty

Gość ej bo nie wiem

powiedzcie mi czym cechuje sie dobry kochanek ? kochalam sie tylko z jednym i wydaje mi sie ze jest dobry w te klocki zawsze doprowadza mnie do orgazmu,nie mam porownania niestety!

Gość ej bo nie wiem
no ej

Gość Anitkaaa
Skoro ci z nim dobrze, znaczy ze jest dobry i na dzien dzisiejszy nie potrzebujesz innego. A o dobrego kochanka nielatwo, powinien byc inteligentny, z poczuciem humoru i fantazja, potrafiacy stworzyc atmosfere bliskosci i zaufania, musze sie dobrze czuc w jego towarzystwie, bo bez tego trudno o dobry sex, musi byc zadbany oczywiscie, dobrze gdyby nie mial problemow z erekcja to tak oczywiscie w wielkim skrocie:)

Gość wójekstaryhuejk
dobry kochanek i podpalacz to jedno obaj chcą dobrze ale obu wychodzi to na szkodę wszystkich oprócz lasu i nich i obaj myszą powolutku zacząć a skończyć z żarem daleko bazpiecznie

Gość aguśka2222
Miałabym pytanie do panów aby się wypowiedzieli co daje im kochanka, czy podnosi się wasze "ego"?, co ofiarowujecie od siebie kochankom?, co dają wam kochanki od siebie? czy fajnie miec kochankę?jakie to uczucie od strony męskiej? czy myślicie często o kochance? czy tylko przed spotkaniem z nia? Mogą się też wypowiedzieć panowie ktorzy nie maja kochanki (wyobrażajac sobie sytuacje że ją maja), a najbardziej proszę by wypowiedzieli się panowie którzy żyją w takich ukladach.

Gość don fiascco
racja :)

Gość gadu-99
Dbaniem o bezpieczny seks i trzymaniem geby na kłódkę !

Gość Tako!!!
a Ty jestes dobry???

Gość 35
Napewno nie taki ktory chwali sie ze jest najlepszy i w sexie wszystko wie, takich poprostu nie. Taki ktory sie nieraz zapyta partnerki co jej sprawia najwieksza przyjemnosc.