Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 rwga

NIENAWIDZ臉 KAFETERII!!!!!!!!!

Polecane posty

Go艣膰
w s艂u偶bach specjalnych ale ciii :p

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
ha wiedzialam! ja mam takie pozne zmiany ze ok polnocy koncze, nie wiem, jak bym dala rade wyrobic na nocce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
kwestia przyzwyczajenia - mi te偶 kiedy艣 wydawa艂o si臋 to nierealne a teraz jak musz臋 to potrafi臋 wcale nie spa膰 po nocce - dopiero wieczorem k艂ad臋 si臋 spa膰 :) dopiero oko艂o 5 naprawd臋 zaczyna morzy膰 sen, na razie spoko - jak na imprezie :p

Udost臋pnij ten post

no nie wiem, ja sie chyba starzeje, kiedys moglam i dwa dni nie spac i byl luzik, a teraz? :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
fakt - musisz by膰 ju偶 bardzo star膮 kobiet膮 :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawiczkowa wiara
ja to tylko o spaniu juz mysle to moja 3 noc:O cholera trzeba sobie dorobic dodatkow prze swietami:D ja sl. zdrowia:) i fakt dobrze ze komp jest i ntermet:) a siostra oddzialowa spi:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawiczkowa wiara
aaaaaaaaaaahahahahaaahahhahaahahaahahhahahaah kurwa ale to fane, mozna pierdlic glupoty, pisacv jakies z palca wyssane bzdury:) i np, zycie se wymyslic na takiej kafeteri:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

cholera, ja marze o tym aby miec prace w normalnych godzinach, a najlepiej w takich, w jakich mi wygodnie :classic_cool: na szczescie nocek nie mam, wspolczuje dziewczeta :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
no ba! na kafe wszystkie s膮 pi臋kne i m膮dre :D

Udost臋pnij ten post

miec podwojne zycie, jedno w realu, drugie na kafe, toz kafe jakis eden, utopia jakas... kazdy o niej marzy :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i bogate

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawiczkowa wiara
tania dziwka nie podszywaj sie podemnie:classic_cool: rozumiem ze jestes tania, ale nie kompromituj sie:) i poka chocia ze jestes tania ale madra:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawiczkowa wiara
ja jestem bogata:D sliczna:D madra:D mam sexi cialo:D i szczesliwe zycie osobiste:D moge wam sie pokazac, zaraz foto wkleje, tylko , jakies ladne znajde w necie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawiczkowa wiara
nie ty to kto? hmm... to pewnie neurosa:D bo ona z tajnych specjalnych to i sie zaszywa, a sie jej pomylilo to sie podszywa:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

a tak mi sie wymyslilo, chociaz tania nie jestem... to zaczy, zlaezy w jakim sensie, bo jesli chodzi o alkohol to ekonomiczna jestem wiec tania, jedzenie - tak samo :) ale w innych kwestiach wymagajaca a ze kazda kobieta to dziwka... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
no wiecie :o moje podszywy stoj膮 na zdecydowanie wy偶szym poziomie :classic_cool: a te s膮 tak denne 偶e a偶 艣mieszne :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tania recepta
a jakie maja szeeeeeeeeeeerokie horyzonty myslowe:) tez jak balia :) i mn贸stwo inwencji tw贸rczej w ujawnianiu swoich preferencji seksualnych:)

Udost臋pnij ten post

no jane ze dziwka:) moze to okrutne, ze ja kobieta tak mowie , ale tak jest, ale nie wszystkie kobiety maja odwage ta dziwke uwolnic, nawet w lozku ze swoim facetem.takie to biedne sa.. zero przyjemnosci z seksu i zycia... ehheheheh

Udost臋pnij ten post