Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rwga

NIENAWIDZĘ KAFETERII!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość
w służbach specjalnych ale ciii :p

ha wiedzialam! ja mam takie pozne zmiany ze ok polnocy koncze, nie wiem, jak bym dala rade wyrobic na nocce

Gość
kwestia przyzwyczajenia - mi też kiedyś wydawało się to nierealne a teraz jak muszę to potrafię wcale nie spać po nocce - dopiero wieczorem kładę się spać :) dopiero około 5 naprawdę zaczyna morzyć sen, na razie spoko - jak na imprezie :p

no nie wiem, ja sie chyba starzeje, kiedys moglam i dwa dni nie spac i byl luzik, a teraz? :(

Gość
fakt - musisz być już bardzo starą kobietą :p

Gość prawiczkowa wiara
ja to tylko o spaniu juz mysle to moja 3 noc:O cholera trzeba sobie dorobic dodatkow prze swietami:D ja sl. zdrowia:) i fakt dobrze ze komp jest i ntermet:) a siostra oddzialowa spi:)

Gość prawiczkowa wiara
aaaaaaaaaaahahahahaaahahhahaahahaahahhahahaah kurwa ale to fane, mozna pierdlic glupoty, pisacv jakies z palca wyssane bzdury:) i np, zycie se wymyslic na takiej kafeteri:classic_cool:

cholera, ja marze o tym aby miec prace w normalnych godzinach, a najlepiej w takich, w jakich mi wygodnie :classic_cool: na szczescie nocek nie mam, wspolczuje dziewczeta :(

Gość
no ba! na kafe wszystkie są piękne i mądre :D

miec podwojne zycie, jedno w realu, drugie na kafe, toz kafe jakis eden, utopia jakas... kazdy o niej marzy :classic_cool:

Gość i bogate

Gość prawiczkowa wiara
tania dziwka nie podszywaj sie podemnie:classic_cool: rozumiem ze jestes tania, ale nie kompromituj sie:) i poka chocia ze jestes tania ale madra:)

Gość prawiczkowa wiara
ja jestem bogata:D sliczna:D madra:D mam sexi cialo:D i szczesliwe zycie osobiste:D moge wam sie pokazac, zaraz foto wkleje, tylko , jakies ladne znajde w necie:)

Gość prawiczkowa wiara
nie ty to kto? hmm... to pewnie neurosa:D bo ona z tajnych specjalnych to i sie zaszywa, a sie jej pomylilo to sie podszywa:classic_cool:

a tak mi sie wymyslilo, chociaz tania nie jestem... to zaczy, zlaezy w jakim sensie, bo jesli chodzi o alkohol to ekonomiczna jestem wiec tania, jedzenie - tak samo :) ale w innych kwestiach wymagajaca a ze kazda kobieta to dziwka... :)

Gość
no wiecie :o moje podszywy stoją na zdecydowanie wyższym poziomie :classic_cool: a te są tak denne że aż śmieszne :D

Gość tania recepta
a jakie maja szeeeeeeeeeeerokie horyzonty myslowe:) tez jak balia :) i mnóstwo inwencji twórczej w ujawnianiu swoich preferencji seksualnych:)

no jane ze dziwka:) moze to okrutne, ze ja kobieta tak mowie , ale tak jest, ale nie wszystkie kobiety maja odwage ta dziwke uwolnic, nawet w lozku ze swoim facetem.takie to biedne sa.. zero przyjemnosci z seksu i zycia... ehheheheh