Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynka lat 15

ciąża

Polecane posty

Gość justynka lat 15

Zaczęłam bardzo szybko dojrzewać bo już w wieki 10, 5 lat dostałam pierwszą miesiączkę. Piersi też szybko zaczęły rosnąć bo już w wieku 12 lat miałam duże B. Aktualnie mam C. Mam naprawdę duże piersi i jestem szczęśliwa bo chciałam mieć duże. Mam chłopaka i bardzo go kocham. Ostatnio poszłam do niego w miniówce i bluzce na ramiączka i byliśmy sami w domu (On ma 15 lat) Powiedział, że jeżeli go kocham to mam się przed nim rozebrać. A ja trochę zdziwiona. Pomyślałam, że chce zobaczyć jak wyglądam. Po chwili namysłu zaczęłam zdejmować bluzeczkę i on się tak na mnie patrzył. Dokładnie na moje piersi i się uśmiechnął i zaczęłam dalej sie rozbierać i tak do końca. Potem zdjął spodnie i też był nago i podszedł do mnie i zaczął mnie całować i pieścić. Było bardzo fajnie. Potem zaczął mi robić minetkę. Tego się nie da opisać słowami. :) Potem wstał (a ja leżałam na łóżku) i powiedział teraz ty a ja tak popatrzyłam na niego i powiedziała CO JA ? a on no wiesz co. Ja się na niego patrzę i sie domyśliłam, że mam mu zrobić loda. Trochę mnie to obrzydzało ale po chwili powiedziałam że muszę się dla niego poświęcić no i robiłam mu loda i miał wytrysk i cała sperma wleciała do moich ust. Nie wiedziałam co zrobić chciałam wypluć ale nie chciałam, żeby on się poczuł źle. I połknęłam. Nie było tak źle :) Potem powiedziałam że jestem gotowa i zaczęliśmy uprawiać sex. Po chwili skapnęłam sie że nie ma on prezerwatywy ale było już za późno. :/ Nie dawno nie dostałam okresu :(. Kupiłam test ciążowy i wyszło, że jestem w ciąży. Nikt oprócz mnie o tym nie wie co mam zrobić!!

Gość coś mi się nie chce wierzyć
że to prawda, jakoś tak zbyt dokładnie opisane jak na spanikowaną piętnastolatkę. No ale załóżmy, że prawda. Nie napisałaś w którym dniu cyklu byłaś. Ale jeśli nie miałaś miesiączki w swoim czasie i test wykazał, to niestety ale raczej jesteś w ciąży. Nie masz wyjścia - zasuwaj do matki, najwyżej ci przyleje.

Gość buahahaha
"nie wiedziałam co zrobić chciałam wypluć ale nie chciałam, żeby on się poczuł źle. I połknęłam. Nie było tak źle Potem powiedziałam że jestem gotowa i zaczęliśmy uprawiać sex." JAAAAAAAAAASNEE ! A potem się obudziłam/em i postanowiłam/em pisać głupoty na forum Może ty byś była ale z facetem troszkę gorzej bp po wytrysku ma się flaczek

Gość czapka z gronostaja
do zobaczenia w TVN 🖐️