Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PNJA ANGIELSKI

Buty na zamówienie w Wawie- gdzie polecacie?

Polecane posty

gdzie moge uszyć buty takie jakie ja chcę, mam zdjecie butów tylko chce mniejszy obcach i trochę brylancików więcej. Gdzie w Warszawie ktoś spełni moje marzenie :) ? jakich \"szefców\" bądź firmę polecacie?

Gość nie i wcale
podnoszę dobry temat

Gość K_O_B_R_A
na Chmielnej jest podobno jakiś sklep z butami na zamówienie... miałam gdzieś ulotke z targów ślubnych, jak znajde to wkleje namiary

Poszukaj firmy która robi buty do tańca, są przeważnie robione dokładniej, bo nie \"na jedno kopyto\"- dosłownie i w przenośni ;) Mogę zrobić Ci idealnie pod kształt stopy, buty nawet na wyższym obcasie będą wygodne, myślę że z brylancikami też nie powinno być problemu bo takie na pokazy taneczne też robią. Sama mam w okolicy taką firmę, moja siostra kupowała tam już dawno temu buty do tańca i widziałam jakie robią teraz, ale niestety nie to miasto.

Gość K_O_B_R_A
Chmielna 7...taki jest adres na ulotce. Z tego co jest napisane maja duży wybór obuwia ślubnego, ale nie wiem bo tam jeszcze nie byłam...za to w firmowym salonie ślubnym buty na zamówienie to koszt 700-900 zł, wiem bo wczoraj byłam i się pytałam...ze czego jedne (mówie o wzorze) nadawały się o mojej sukni...ale nie wydam 900 zeta za buty na jedną noc!! Z targów mam 3 ulotki z obuwiem, może coś znajdziecie dla siebie: Chmielna 7 - www.elizabeth-obuwie.pl - na ulotce mam napisane ręcznie: buty na zamówienie drugi namiar: www.brishoes.pl trzeci: www.artediroma.com

Gość malecki
A Unibut znasz? Mają swoje stanowisko w Maximusie. Zobacz na http://www.unibut.net/ - oferta jest dobra, a co najważniejsze -efekt atrakcyjny.