Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plusikl

ciagłe krwawienie

Polecane posty

Gość plusikl

jak moze byc powód bylam miesiac temu u lekarza nic takiego nie stwierdizł dął leki doksycykline i cyklonamine bo miesiaczka trwała 23 dni

Gość plusikl
przy badnaiu stwierdizła ze przerost czegos tam ale byc moze to stan zpalny i widzi ze okres znowu sie zbliża i tak odtsłam okres i znowu mam juz drugi tydzien i konca nie widac

Gość plusikl
nie nie hormony tylko antybiotyk i jakis na uszczelnienie naczyn krwionosnych powiedziała ze jak nie minie to musze brac hormony ale ja sie boje brac hormony

Gość plusikl
dodam że mam od 4 lat wkładke i nigdy nie mialam takich problemó no i nie iwem czy mozna łaczyc wkładke z hormonami

Gość plusikl
ta wkładka to zwykła nie zawiera hormonów ja hormonów si eboje bo jestem troche otyła a ponoc hromony pwoduja tycie ech

Gość plusikl
czy ktos miał tak?

Gość szybko do lekarza

Gość plusikl
no byłam własnie jakies dwa tygodnie temu

Gość plusikl
własnei si eboje hormonów

Nie lekceważ tego .Poszukaj innego ginekologa i nie daj się zbyć .Powodzenia .

Gość plusikl
no własnei nie wiem co robić bo krwawie juz tyle dni ciągle sie czuje zmęcozna i senna nie wiem czy ma to jakis zwiazek z tym czy to wiosna

Przecież tracisz bardzo dużo krwi , musisz być zmęczona .Nabawisz się poważnej anemii .Takie krwawienie nie jest normalne .Może coś z wkładką , może mięśniaki .Nie wiem.Musisz iść do lekarza.Nie zwlekaj .

Nikt nie przepisze CI hormonów , nie robiąc najpierw badań ich poziomów i nie stawiając diagnozy .Nie zgadzaj się na leczenie metodą prób i błędów .

Gość plusikl
no własnei byłam ok 2 tygodni temu z wkładką niby wszystko ok ale si eboej bo jakos mi tak cięzko z tym

Gość plusikl
nie mówiąc o tym że majatek na podpaski wydałam ale o takich badaniach na pzoiom hormonów nic mi lekarka nie wspominała tylko powiedizała ze jesli po antybiotyku i tym leku na wzmocnienie naczyn krwionosnych ni eprzejdzie trzeba brac hormony

Gość plusikl
dzięki ave ale sie boje jakos

Nie bój się ,tylko sprawdź co się dzieje .Będzie dobrze :)

Gość plusikl
dzięki awe kurde nie jestem juz taka młoda a sie "pikam" ech dobra zobacyzmy co bedzie

Każdy czuje lęk , to normalne .Trzymaj się i powodzenia :)

Gość nowa..8888
u mnie przez jakiś czas występowały krwawienia które trwały czasem nawet miesiąc to były raczej takie plamienia..oczywiście ze strachu nie poszłam do lekarza już kilka miesięcy mam spokój nie powtarza się...w jednej książce wyczytałam że takie zaburzenia mogą być spowodowane stresem a ja miałam go w zeszłym roku aż nadmiar i faktycznie jak przestawałam się denerwować to było lepiej..może ty też się czymś bardzo stresujesz...tylko że ja nie miałam takich krwawień żebym była zmęczona..trochę krwi na papierze toaletowym i na wkładce..

Gość nic nowego
po pierwsze skoro masz ciągle krwawienia to powinnaś usunąć wkładkę bo to na pewno jej sprawka po drugie wkładki często powodują stany zapalne macicy a to trzeba leczyć no i to co juz ktoś napisał ciągłe krwawienie osłabia organizm i moze powodować anemię możesz mieć mięśniaki lub zmiany w endometrium czyli wyściółce macicy, to naprawdę nie żarty natychmiast usuń wkładkę, zrób cytologię, posiewy na bakterie, nieleczone stany zapalne powodują zrosty i bezpłodność masz lekarza ignoranta, poszukaj lepszego, przeczytaj rankingi lekarzy www.znanylekarz.pl możesz wyszukiwać wg specjaności i miast dbaj o swoje zdrowie by kiedyś się nie okazało że jest już za późno na leczenie

Gość plusikl
własnie sie zastanawim nad usunieciem tej wkładki

Gość echee
ech no masz problem

Gość plusikl
ciagle chce mi sei spac rano nie chce mi sie wstwac teraz tez siedze a chetnie położylabym sie a wieczorem o 20 juz ląduje w łożku mam 34 lata to nie ejst normalne

moze juz musisz wymienic wkladke? od dlugiego okresu anemii sie nie dostaje, bo to jest zluszczone endometrium i sluz a nie krew obwodowa...

Gość plusikl
ramaga no moze i czas mam ją od 2005 r niby miała 5 lat byc no al emoze trzeba cos wczesniej

chyba, ze nie jest to normalny okres, to wtedy mozna sie wykrwawic ale wkladke usun, przynajmniej na jakis czas nie boj sie az tak hormonow, jak dobierzesz dobre, to nic ci nie bedzie, nie przytyjesz sa tez wkladki hormonalne, ale to juz wiesz