Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny bławatek_

Kobiety czy któraś z was ma problem z ruchami w pozycji gdy jesieście na górze?

Polecane posty

Gość surykatka na Hawajach
A ja idę ułożyć latorośle do snu :P

Gość koniokrattt
pomysł Witkacego jest całkiem przyzwoity - nie zebym bym jakimś specjalista ale kiedys tam mialem przygody z paniami zanim jeszcze odkryłem swoje pedalstwo.

Gość koniokrattt
dopra doopo- przedkladasz witkacego nad realnego penisa? wstydz sie kobieto .

Gość ffffffffff
po pierwsze myslałam, ze ten temat jest skierowany do kobiet..... Ale jak widać, co niektórzy faceci lepiej wiedza jak kobiety sie czują na gózre :D :D :D Ja bardzo lubie ta pozycje i nie mam problemów z ruchami, chociaż, ajk mam dosc, porusza sie mój partner..

Gość koniokrattt
AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Jarek zrobił To!!!!! POkazał pytongaaa !!!!!!!!!!!!!

Gość baskacomafajnecycki
ten temat skierowany jest do kobiet.. ale pomoc mogą wszyscy ;p oni i one, bi, homo i hetero ;p hmmm pomysł anulki z tą poduchą wydaje sie byc najlepszy. Fajnie tak obserwowac swoje ruchy

Gość czarny bławatek_
No własnie się rozwinęło.. Do anulllkaaaa25--->Mój facet jest dobry w łozku,nie mam do niego zastrzeżeń,może dlatego właśnie troche sie tym przejelam.Będe trenować:].O mieśniach Kegla? słyszałam,polega to na zaciskaniu mięśni siedzac np na facecie?oni to czują jak myslicie?A,noi rozmawiamy o seksie normalnie :]

Bławatek miesnie kegla cwiczy sie prawie przy kazdej okazji..a jezeli chcesz miec udanego jezdzcca to zaciskajje w trakcie ruchow własnie w boki takich jak na koniu..dla Ciebie i partnera to bedzie super rozkosz:-)

Pytałas czy czuja mezczyzni..odjezdzaja:-) Ja zawsze zaciskam w kazdej pzoycji w jakiej sie kcoham plus ruszam sie tak jak partner..rozmawiam o tym z nim wiec wiem ze odjezdza a ja z nim:-) Po kilkunastu dziennie cwiczeniach zobaczysz poprawe,,ale musi byc systematycznie..ja w sumie z 40 razy dziennie cwicze..bo tego nie widac a sexik mam odlotowy:-)

Gość akf nsidhf lsuied
oo własnie, to jest to z tym koniem ;p czy zaciskanie kegla działa? wsadz sobie palec zacisnij i zobacz czy poczujesz róznicę ;pp

Gość akf nsidhf lsuied
teraz mi sie przypomniało co do tego zaciskania jak na koniu- kiedy zrobiłam to pierwszy raz bez uprzedzenia moj facet o mało zawału nie dostał ;pp po około 10 leniwych minutach zacisnęłam i przyspieszyłam tempo- skończył w ciagu 2 minut ;p ja oczywiscie nie zdązyłam...shit ;p miał taki zamgony wzrok, nie mógł nawet palcem ruszyc, hehe był wniebowzięty, powiedział zebym następnym razem go uprzedziła to się przygotuje psychicznie na taki CIOS ;pp bo on ogólnie ma fioła na punkcie mojego orgazmu - nie lubi kończyć nie zadowalająć partnerki i faktycznie, za kolejnym razem pociągnał dłuzej i obydwoje bylismy zadowoleni ;p

no i o to własnie chodzi:-) zadowolone i spełnione dwie strony:-)

kciukiem, faktycznie brzydka. I jeszcze gada o seksie ze swoim facetem, brr.!

a Wy skąd wiecie jak jest? a ze rozmawia ze swoim o sexie to dobrze:-P

a mnie sie to wola czy jak tam nie otwiera i nic nie zobacze..;-) dwa nie ma kobiet brzydkich, a ona wydaje mi sie byc symatyczna i kumata babką..a takie saładne:-P

Dziewczyna odważyła się pokazać swoją twarz i chwała jej za to ;) bo trzeba mieć odwagę. Poza tym wcale nie jest brzydka i wydaje mi się całkiem sympatyczna.

maszracje..jest fajna i sympatyczna:-) a o gustach sie nie dyskutuje;-) zreszta to topik o sexie a nie o dziewczynie:-P

Gość koniokrattt
ja tam bym nie pokazał ;pp dajcie jej sposkoj bo sie dziewcze wyleknie

Gość anulllkaaaa25
witajcie z powrotem. a o czym tu rozmawiać? autorka załozyla taki sam temat na uczuciowym ;p idę tam.

na uczuciowym?? znaczy że wkłada w tą pozycję za mało uczucia??

Gość czarny bławatek_
Śmieszne... załozyłąm bo nie spodziewałam sie żadnej normalej odpowiedzi na forum erotycznym tylko wypowiedzi debili jakich tu wiele

padło tu chyba kilka rozsądnych odpowiedzi:) a że nie wyłącznie takie- specyfika forum:)