Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*cream*

czy wypada podrywac na ulicy???

Polecane posty

np . gdy sie idzie do sklepu i widzi fajną dziewczyne wypada zagadac czy nie??

jak Ci coś wypada np. portwel to należy ko poderwać w sensie złapać.

usmiechnac sie i zagadac zawsze mozna w krajach poludniowych ludzie obcy zagaduja do siebie i jest to norma w Polsce jest inna mentalnosc ogolnie lubie towarzyskich ludzi co potrafia zagadac gorzej jak to jakis oblech jest czy stary cap:-O

ja nie jestem oblechem chyba zawsze jestem czysty pachnący ;) ale do narcyza mi daleko

Gość gezxzz
A masz odwage? :D

Gość z opisu wynika ze to jakis
poderwij lepiej prawiczka na tym forum a dziewczynom na ulicach dajcie spokoj lepiej :D

Gość talk_to_me
jasne ze wypada, a co w tym nieodpowiedniego? :D

ja słyszałem ze raczej nie wypada wiec nigdy tego nie praktykowałem moze to był błąd

Gość talk_to_me
fakt, moze sie zdarzyc tak ze osoba ktora sie 'zaczepi' nie ma czasu albo ochoty na rozmowe... ale generalnie nie widze w tym nic zlego :) w moim odczuciu jest to fajne, charakterystczne wlasnie dla krajow poludniowych, ale ja zaluje ze u nas ludzie tak nie zachowuja:)

Jedni powiedzą Ci, że wypada, inni że nie. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Moim zdaniem wypada, bo niby jak inaczej zdobywać nowe znajomości? Jak poznawać nowych ludzi? Ja jestem pozytywnie nastawiona do takiego sposobu poznawania kogoś. A czy chcę dalej pociągnąć tą znajomość czy nie to już się w rozmowie wyczuje. Jeśli taki osobnik zaintrygowałby mnie sobą tzn rzucił jakimś dowcipem czy zaciekawił rozmową to z przyjemnością taką znajomość można dalej rozkminić:)

jha nie jestem typem osoby co chodzi na imprezy bo mnie troche nudzą a wiadomo ze na imprezach mozna szybko kogos poznac a na spacerze jak np ide to widze zawsze jakies fajne dziewczyny czasem sie jakas usmiechnie :)

Gość talk_to_me
no wlasnie i dlaczego nie odwzajemnic tego usmiechu... nie zagadac, nie powiedziec czegos milego... :)

Gość a ja nieeeeee
jak dla mnie to wypada, np. mój facet opowiadał mi,że podchodził do dziewczyn na ulicy i mówił im,że są ładne i zawsze miał nr tel.od nich i było spotkanie :D jeśli dziewczyna jest zajęta to nie szkodzi, ona wtedy powinna powiedzieć,że jest już zajęta, ale przecież osoba, która podrywa na ulicy nic złego nie robi,jeśli nie jest natarczywa ;)

no wiadomo ja tez nie lubie natarczywych dziewczyn :) ja kiedys uwazałem ze wypada ale kafe sprowadziła mnie do myslenia ze nie wypada :O

Gość a ja nieeeeee
haha, nie bierz tak wszystkiego do siebie co wypisują na kafe :D pewnie,że wypada, najwyżej dziewczyna powie,że jest zajęta albo nie zainteresowana ale to nie koniec świata przecież ;)

Gość dymiaca czaszka
wypada wypada wypada wszedzie wypada a nawet sie powinno

Gość a ja nieeeeee
no głupio na ulicy trochę ale zawsze taki facet może zaimponować odwagą bo to nie łatwe ;)

Gość a ja nieeeeee
chyba,że jej facet wyjdzie z krzaczków i będzie chciał Ci wlać :D żartuje, przecież Cię kobietka nie ugryzie jak będziesz grzeczny i w ekshibicjonizm w parku sie bawić nie będziesz :D:classic_cool: