Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wisienka_czereśniowa

kultura na kafe

Polecane posty

wchodzę czasem na kafeterię i zastanawiam się czemu wszystko powoli zaczyna \"schodzić na psy\"? Spotykam się na większości topików z brakiem kultury , przypomijmy kilka zasad: -pozwalamy innym wyrazić ich opinię -krytykujemy pogląd,opinię a nie osobę(powinniśmy) -Każdy ma prawo do swojego zdania (tu pojawia się problem kasowania pewnych tematów typu niechęć do \"staraczek\"itd -nie nadużywamy DUŻYCH LITER!!!! to brak kultury -piszemy na temat (b. często ktoś zupełnie mija się z przedmiotem dyskusji) -uważamy na ortografię ; ok są dysortogra.czy dyslekt. ale błędy typu mósze(muszę),hory (chory),mondry (mądry) to juz pewne przegięcie -KILOMETROWE stopki-niepotrzebnie zaśmiecają dany temat I duuuuzo innych uwag niestety:( -

A czego się spodziewasz ? , kultury? , tutaj to tylko niektóre osoby ja posiadają :) Ja sie pogodziłem ze tam ktoś na mnie najeżdża , mówi się trudno , trza to ignorować :O 🖐️

Gość jakas kultura tu jest
nie ma sie o co martwic :O

prawda w oczy boli? autorka ma rację i jaką wywołała reakcję? głupie komentarze pomarańczowych:P jedyne normalne fora to zakupy i ślubny...

Gość najlepiej
co jak co, ale reakcja akurat była do przewidzenia.