Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna 24

Gdzie ten orgazm ?

Polecane posty

Gość taka jedna 24

Dlaczego podczas seksu nie mam orgazu?? Jedynie czasami on sie pojawia gdy facet pieści mnie palcami i całuje ... o co tu chodzi ??

Gość taka jedna 24
no i co nikt mi nic nie powie? nawet zadnej krytyki ??

Gość tez tak kiedys mialam
z pierwszym facetem...to byl koszmar, ale jak zmienilam to z drugim juz bylo normalnie :)

Gość taka jedna 24
mialam 5 w calej mojej karierze, mialam 3 facetów i z kazdym tak samo czyli zero orgazmu podczas seksu... jest mi zajebiscie ale nie mam orgazmu :(

Gość taka jedna 24
no i co ja mam zrobic , bo mi juz jest glupio jak facet sie meczy widzi ze chce mi dogodzic i wogole siódme poty wyciska a ja nie mam i nie mam i ... ajjjj głupia taka sytuacja,.,.,

Gość taka jedna 24
nio wlasnie tak jak mowisz jestem juz blizkutko i ... nie ma tego konca ....

Gość taka jedna 24
nio dzieki ze wogole piszesz ... nie wiem co z tym zrobic , meczy mnie to i wogole nie czuje sie z tym dobrze :(

To wina stworzenia... Na szczęscie nie masz ciała podatnego na brak cukru ;) Łechtaczka moze być głeboko schowana. Nie myśl, że seks normal i przy tym orgazm to raj... Zmuś lepiej chłopaka do seksu oralnego - 100% satysfakcji... a potem nawet jesli krótko, to robi to już tylko dla siebie.

Jak bedziesz blisko zacznij zaciskac pochwe i stymulowac swoje ruchy dodatkowo..swoj rytm musisz poczuc i przede wszystkim pamietaj ze Twoja sexualnosc i caly orgazm u nas kobiet zaczyna sie w mozgu..skup sie na ruchach , na zaciskaniu miesni pochwy..na doznaniach..i bedzie oki:-) cwicz miesnie kegla kilkanascie razy dziennie:-) Nie wiem dziewczyny co z Wami jest ze nie mzoecie orgazmu osiagnac? Ja miewam łechtaczkowe co kilka minut , z 2 pochwowe, ktore sama stymuluje i wytrysk..Musisz popracowac nad swoim rytmem w sexie i ruchami..zaden facet nie da Ci tego co powinnas sama sobie brac..z sexu ma sie rozumiec:-)

Fenksik ale one same sobie krzywde robia..niczego niecha z sexu wiec nic nie biora,,mykam bo moje szczescie juz parkuje..orgazmu zycze Wam wszystkim:-P

Mózg mózgiem a meczarnia męczarnią... nie wierz w kiepskie poczucie humoru. Znajdź dorgę do szczęscia... każda droga jest inna. Ja nie doprowadzam żony do nieba raju... ale fajerwerki miewa wyłącznie podczas ustnych chwil... Bajeczny orgazm ;)

Gość nie jestem psychologiem
coś w tym jest