Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FJsjAij

Jestem śmieciem

Polecane posty

Gość FJsjAij

W tym roku mam maturę, a na bank nie zostanę do niej dopuszczony. Zresztą matura w mojej sytuacji, to najmniejszy problem. Chcę chociaż zaliczyć III klasę- a pewnie nie wyrobię się w limicie 2-óch niezaliczonych przedmiotów, które można zaliczać w wakacje Jednym słowem spierdoliłem wszystko i to na własne życzenie... jeszcze ta cholerna myśl, że znów zawiodę rodziców :-( Jestem zerem Dziękuję za wysłuchanie mych żałosnych lamentów...

Gość membrana
to z lenistwa? boje sie, że będe miała ten sam problem. koncze gimnazjum i niby średnia 4,6 ale moja mama oczekuje 5,6. boje sie, że nie zdam egzaminu dobrze, pojde do zawodówy..

Gość a przez co zawaliłeś
depresja?

to co robisz na kafe? leć zakuwać! jakie to przedmioty? powinieneś chociaż spróbować zaliczyć...

Gość Stasiek co lubi anal
weź się w garść chłopie! :o

Gość FJsjAij
Depresja... depresja w takim przypadku, jest naturalną reakcją! Po prostu zawaliłem przez własną beznadziejność. Najnormalniej w świecie olałem szkołę. Nie uczyłem się. Miałem nadzieję, że "jakoś to będzie"- nikczemne samooszukiwanie siebie.

Gość FJsjAij
W sumie dobre pytanie- co ja robię na kafe :-o

jeszcze masz szanse, ale to zależy tylko od ciebie, bo nikt za ciebie tego nie zrobi.. bierz się do roboty.

Gość FJsjAij
A będziecie za mnie trzymać kciuki? :-P

jak będziesz grzeczny :P

miałeś jakieś plany, myślałeś o studiach? mógłbyś podejść do matury za rok.. jasne, że będę trzymać kciuki :P tylko pochwal się jak Ci poszło.

Gość będę taka rozbrajająco szczera
będę za ciebie najdroższy trzymać kciuki i machać białą chusteczką :classic_cool::)

Gość FJsjAij
A co do zaliczenia... to ten... generalnie wszystko! Tzn: matematyka, polski, niemiecki, biologia, geografia Jak teraz wypadają moje szanse w waszych zakładach? Podobno czarny koń zawsze wygrywa- ale to bajki bukmacherów, aby zwiększyć swoje obroty :-o

Gość będę taka rozbrajająco szczera
mogę dać Ci korepetycje z trzech pierwszych przedmiotów :classic_cool::D

Gość FJsjAij
Studia owszem- historia, socjologia albo filozofia

Gość FJsjAij
Dobra, zresztą co ja tutaj robię? Dopełniłem czarę swej żałosności, wypowiadając się na kobiecym forum o swoich szkolnych problemach- miast wziąć książkę i się uczyć. Ja się idę uczyć, a wy macie dobry uczynek do zrobienia.- Wierzący niech się za mnie pomodlę. Ateiści niech trzymają za mnie kciuki. A poganie mogliby złożyć jaką kozę ku mej czci.... dobro ponoć powraca ze zdwojoną siłą :-D Dzięki i cześć🖐️ PS: jeśli zaliczę to dam znać- jeśli nie... do zobaczenia w pośredniaku.

jako wiccanka odprawię ryt na dobrze zdany egzamin. powodzenia :P