Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frida brida

Okap - co polecacie

Polecane posty

Gość frida brida

Witam, chcę kupić okap kominowy, ale zupełnie nie wiem na co zwrócić uwagę, ani której firmy okpy się sprawdzają. Czy możęcie podpowiedzieć?

Gość frida brida
up up

Gość wesoly romek z zadupia
Witam gadzetomaniaków Mam dla was link do stronki, gdzie za wypelnianie ankiet mozna za punkty zdobyć rózne nagrody. Od doladowań do telefonu az po bony o wartosc 200 złotych Trzeba sie tylko zarejestrowac i czekać na ankiety , za nic się nie placi. Strona jest za darmo. Absolutnie. Wiec zapraszam wszystkich do zabawy http://www.askgfk.pl/index.php?id=32&L=pl&L=pl&srcid=88&a=33240&b=0&fwf_pimp=e4eef45581b66f84 WYPELNIAJ ANKIETY, ZA NIE DOSTANIESZ PUNKTY A ZA PUNKTY NAGRODY. ZAREJESTRUJ SIE I ODWIEDŹ SKLEPIK. ZAPRASZAM CHĘTNYCH! Pozdrawiam i zycze wam udanego dnia

Nie dziwię się, że masz problem z wyborem sprzętu. Jest tego tyle, że nie wiadomo czego się czepić. Mogę polecić sklep tylko z okapami kuchennymi: www.okapykuchenne.pl Są tam dość obszerne opisy i co ważne zdjęcia okap. To co jeszcze mogę polecić to dobrych producentów okapów: FALMEC, FABER, GLOBALO, ELICA. Te firmy produkują tylko i wyłącznie okapy więc są w tym naprawdę dobre. A jak dużą masz kuchnię? Wolisz okap który ma szybę czy też nie? Jaką szerokość preferujesz? Czy np. myślałeś o okapach skośnych?? Ponieważ to dość nowoczesne rozwiązanie.