Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nelcia232

troche spermy wpłynelo do srodka...

Polecane posty

Gość nelcia232
dobra dziewczyny ja ide spac. Odezwe sie jeszcze i napisze co i jak, czy zostane mamusia czy jeszcze nie. Dziekuje za wszystko ,pomoglyscie mi troche ,ale cala prawde poznam dopiero za kilka dni :* dobranoccc

Gość nelcia232
witam :* jak na razie to postanowiłam czekać do misesiączki...wsumie to jeszcze 8 dni.zobaczymy ;) ale wsumie chciałabym. Już ze swoim facetem myślimy, jak by to było...imie nawet ustaliliśmy jak chłopczyk by był to będzie się nazywał Dawid :)

Gość qsaa baba
daj znac co i jak :)

hej Nelcia!ja tez poszukuje odp[owiedzi.Bo ja mam taki przypadek ze miesiaczke miałam 11 marca a wspołzyłam 25 na 26 oraz 28 na 29 marzec i hmmm...nie wiem jak tu liczyc czy płodne czy niepłodne.Kochalismy sie bez zabezpieczeńi z finałem w srodku.Jak sadzicie moge zostac mama??

Gość nelcia232
ola26107 ja już się tak dużo naczytałam tego wszystkiego, jedni mówią ,że mogę być inni mówią ,że to nie możliwe, a szczerze chciałabym być mamą i mieć swoje maleństwo :) gdzieś za 7 dni powinnam dostać miesiączke "powinnam: bo sama nie wiem czy dostanę czy nie...zobaczymy. napiszę czy dostałam, jak się okaże, że nie i jest to spowodowane ciążą to widocznie cuda się zdarzając ( bo jedni twierdzą , że nie były to dni płodne ) pozdrawiam :* 3mam kciuki też za Ciebie dousłyszenia

Gość nelcia232
dziś powinam dostać okres, zobaczymy do wieczora , bo zawsze wieczorem dostaję :) Nie wiem czy sobie wkręcam czy tak jest naprawdę, ale czuję się inaczej. Czuję jak by mi się tam na dole brzuch rozciągał i śluzu mam więcej niż normalnie przed miesiączką ...

Gość e tam po prostu
nieco schizy przed @ :-D

Gość nelcia232
nie wiem możliwe, bo sama już nie wiem czy to się dzije naprawda, czy sama sobie wkręcam te jakieś objawy :) No ale jak by nie patrzeć na to , to się kochałam z facetem gdzie sperma dostała się dośrodka ( nie w pełni ale trochę się dostała ) więc już głupieję

Gość --------**********************
No i???

Gość nelcia232
jak no i ? w pierwszej mojej wypowiedzi pisze. Czy to możliwe że jestem w ciązy....

Gość --------**********************
I jestes? Czy dostalas @???

Gość zrób
sobie test a nie pytaj poraz któryś o to samo

Gość i co w koncu
dostalas czy nie?? jestes w ciazy, czy nie?? Trzymam kciuki- za co chcesz ;-) :-D

Gość nelcia232
dostałam jednak :( jeden dzień tylko mi się spóźnił okres...pozdrawiam :*

Gość dariaqwq
a to ty sie smucisz?? :D jak chcesz miec dziecko to pozwol by wiecej wpłyneło i tyle :P :D