Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmm0

Czy trądzik zniszczył wam życie jakoś? Jak??

Polecane posty

Gość mmmm0

bo u mnie: - problemy z nawiązywaniem nowych znajomości - niepewność - brak wiary w siebie - nawracajace stany depresyjne - :( kurwa mać.

Gość obsyypana
kurde,nawet nie mów mam dopiero od kilku dni tradzik rózowaty.nabawiłam się go po wizycie u kosmetyczki,która nawet sie mnie nie zapytając czy przypadkiem nie mam skóry wrazliwej zrobiła mi zabieg mikrodermabrazji chyba za mocno.No i teraz mam twarz w okropnymstanie.Jest mega czerwona,policzki mnie swędzą ipieka.Cholera chyba mnie szlag trafi jak tu wychodzic miedzy ludzi.A przede mna wesele!!!!

Gość obsyypana
do tego dowiedziałam się,ze prawdopodobnie jest to sprawa nie do wyleczenia.

Gość Kocyk
Mieć trądzik przez krótki okres czasu,a przez wiele lat-spora różnica. mmmm0-mam tak jak Ty,pomijając stany depresyjne,których udało mi się pozbyć w wieku 15,ale tak czy siak jest dosyć cięzko.Ale żeby nazywać to zniszczonym zyciem?No daj spokój.

Gość z pazurem
ja bylam u kosmetyczki tez na mikrodermabrazji tez mam wrazliwa cere 2 tyg po zabiegu mialam taki wyspy pryszczy jak nigdy w zyciu leczylam to ok 3 mc ..i jeszcze do konca nie wyleczylam pare kropekzostalo:( nigdy wiecej kosmetyczki!