Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Funky Koval

Nietypowa prośba

Polecane posty

Gość Funky Koval

Zabrzmi dziwnie no ale co tam. :) Potrzebuję fotografki do fotek erotycznych na portalu. Zamieszczam je tam od jakiegoś czasu, ale jest jeden problem: są trochę nudnawe już i potrzebne jest ich wzbogacenie jakimiś elementami damskimi. Np. ręką błądzącą tu i ówdzie. I tu drugi problem bo bawię się w portal w tajemnicy przed dziewczyną a wiem skądinąd że gdyby się dowiedziała to by mnie zamordowała. Nie chcę jej zdradzać więc nie chodzi mi o żaden seks, po prostu potrzebny mi ktos do pomocy. Rachu ciachu i po strachu, w 15 minut sie mozna uwinąć a ja będę miał sprawę załatwioną a foty nie będą już monotematyczne czyli będzie na nich coś poza penisem ;) Tak, wiem, że zaraz się odezwą głosy że i tak ją zdradzam ale na tym forum się akurat pruderii nie spodziewam... :) A prośba prośbą, można ją skrytykować albo się zgłosić. Nie mówię, że zapłacę bo to zabrzmi jak propozycja skierowana do pań lekkich obyczajów ale nie jest to wykluczone . mam pare koleżanek hipisek ktore jak zjarają trawe to by mi pocykały foty za darmoche bo prowadza generalnie rzecz biorąc dość liberalny żywot :) ale one należą do bliskiego kręgu znajomych wiec odpada :) propozycja skierowana do zwariowanych pań i raczej pozytywnie zakręconych niż liczących na cokolwiek.. bo się przeliczą. co najwyzej będzie chwila zabawy z pieprzykiem ;) Kraków lub okolice mail to: zielony675@wp.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować