Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenkaaaaaaaaaa

czy to normalne?!

Polecane posty

Gość nic nowego
przeszukaj komputer, sprawdź historię odwiedzanych stron może tam coś znajdziesz.... bo raczej gdy faceci się onanizują używają do tego jakiś "pomocy naukowych"

Gość autorkoo
no to zaloz sobie nr gg sek ci to zajmie

Gość marzenkaaaaaaaaaa
teraz jestem sama to sprawdzę w jego komputerze historie, aż do czego doszło,żeby szpiegowac własnego męża... ale jeśli to może pomóc

Gość nic nowego
mam nadzieję że dojdziecie jakoś do porozumienia, w końcu jesteście małżeństwem, macie dzieci....skoda by było przez seks rozwalać związek źle zrobiłaś że groziłaś rozwodem, takie postępowanie zamiast pomagać jedynie szkodzi, utrudnia rozwiązywanie problemów jedyne co mogę radzić to staraj się poznać przyczyny dla których mąż unika seksu oraz przyczyny problemów z erekcją może powinien zrobić podstawowe badania: morfologia krwi, glukoza na czczo, mierzyć ciśnienie krwi, zrobić ekg zaproponuj badania ale nie w kontekście problemów z erekcją ale tego że np dawno ich nie robiliście a w zasadzie powinno się je robić przynajmniej raz w roku, może kontrolna wizyta u dentysty, powiedz że wiosna to dobry czas by zacząć dbać o siebie, zmienić dietę na zdrowszą (owoce, warzywa), więcej się ruszać itp zacznij rozmowę od tego że ty chcesz zrobić badania i że może on przy okazji by poszedł z Tobą.... no i więcej pozytywnego nastawienia bo wieczne pretensje na pewno Was do siebie nie zbliżą

Gość marzenkaaaaaaaaaa
więc tak: sprawdziłam historie i znalazlam stronki na redtube...najczęsciej odwiedzane , wzasadzie prawie wszystkie, dotycza masturbacji mlodych kobiet, potem amatorki, pozniej azjatki i kilka stron seksu publicznego, ale głownie młodziutkie które zaspokajaja się same.... szok!!! sporo tego, nie podejrzewalam go o takie...