Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzia1483

Orgazm we śnie...

Polecane posty

Cześć dziewczyny, jestem ciekawa czy też miewacie tzw. ORGAZM WE ŚNIE. Ja co jakiś czas się śnię erotyczne sny, grają w nim role różne osoby , za każdym razem jest inaczej ale tak strasznie fajnie że konczy sie to przebudzeniem podczas orgazmu który czuje . To niesamowite że można przezywać tak seks . Zastanawiałam sie dlaczego tak śnię, mam stałego partnera i nie brakuje mi wrażeń w łóżku... Dzieczyny a co Wy sadzicie o tym? Czy doświadczyłyście kiedykolwiek orgazmu we śnie ???

Gość nadanija
ej no - tutaj same matki - zasypiamy na stojąco i nie orgazmy nam w głowie :DD ;)

Gość dolllka
ja tak mam orgazm we śnie..... czasem dzien po dniu, czasem raz w tygodniu czasem co 2 tygodnie, ale zawsze go pamiętam, jak sie obudze.

Gość j ateż to mam nawet często
a mąż mi strasznie zazdrości :-)

ja tez mam to szczescie ze miewam takowe:):). niestety nie tak czesto jak dolllka...

Gość djhdf
Ja podczas obu ciąz miałam co kilka dni orgazmy podczas snu. Strasznie to przyjemne było :D:D:D Czasem tez po przebudzneiu byłam tak pobudzona, że mój Mąż nie musiał się napracować żebym juz na jawie osiągnęła orgazm :)

Gość mamadwojeczki
ja to miewam od czasu jak urodzilam drugie dziecko, całkiem to fajne, ciesze sie ze nei jestem osamotniona w temacie, bo juz sie zastanawialam czy ze mna wszystko ok, maz mi tez zazdrosci :P

Gość nadia28
mnie sie to też przydarza czasem:) mąż tylko zazdrosny o to że to jakiś sen a nie on doprowadził mnie do orgazmu ;)

Gość aaaaaaaaaaaaargrfgfr
ja tez tak mialam nie mogę w spolzyc w ciązy wiec za to mam orgazmy w snie :)