Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziubus

co sądzicie- sukienka

Polecane posty

Gość very niceee
bardzo ładna:)

mam właściwie figurę jak ta modelka na zdjęciu, w związku z czym potrzebowałam czegoś prostego i na ramiączkach. Ta wydaje się póki co idealna :)

Gość popieram reszte
jeśli masz figure jak modelka-czyli jesteś wysoka, szczupła i masz duzy biust to sukienka jak marzenie:d

Gość piekna ta kiecka jest
wyjatkowa,nie taka jak wszystkie tzn z gorsetem i na kole u dolu

Śliczna :) Myślałam nad podobną, ale figura nie ta.....

ruda22- nie przejmuj się, wbrew pozorom z moją figurą naprawdę bardzo ciężko coś znaleźć. Zanim poradziłam się tu, na forum, czego mam szukać, mierzylam kilka popularnych modeli. Pani z salonu chyba była ciężko przerażona, a przyszła teściowa powiedziała, że wygladam, u góry jak skrzyżowanie terminatora z chuckiem norrisem. :D

Gość nie sypiam z komiczne
to prawda, zero fantazji...jak w stadzie owiec...meee, meee

nie śledzę każdego topiku o sukienkach, tak więc nie wiem, czy się przewijają czy nie.

a ja owszem bo w pracy ostatnio powiewa nuda . co rusz to te same sukienki. nuda wieje:-)

Gość princessa tak tak
princessa ma sporo racji, wszędzie te proste suknie, gdyby miały inny kolor to równie dobrze można je założyć na kazdą inną okazję.

princessa tak tak- wiesz, ja wyznaję zasadę, że to efektowne dodatki stanowią o charakterze stroju, zreszta na co dzień jestem w kwestii ubioru minimalistką, dlatego i w tym dniu hołduję prostocie. A inna kwestia jest taka, że z moją figurą najlepiej sprawdzają się takie właśnie kroje. :)

Gość princessa tak tak
Jak tam chcesz, Najwyżej zginiesz wśród gości - efektowne dodatki przecież każdy może założyć, nie tylko Ty. Osobiście uważam, że sukienka jest piękna, sama chętnie założyłabym ją, ale na jakąś inna okazję. A jeśli masz ładną figurę to we wszystkim Ci będzie dobrze. Mi babeczki w salonie powiedziały, ze proste suknie sa dla tęższych pań z duzym biustem.

narazie jeszcze nie kupiłam, zbieram opinie. Natomiast co do mojej fogury to jest taka, jak u tej modelki, więc niewiele modeli się dla mnie nadaje, bo w większości biust 75 f wyglada monstrualnie.

Gość maa linka
wyglądem przypomina moją koszulę nocną .

Gość nie sluchaj
sliczna sukienka, sama bym taka chciala, ale mam juz inna

Faktycznie, zdjęcie sukienki jest piękne (tak jak prawie wszystkie zdjęcia katalogowe). Jak ją już przymierzysz to wklej swoje zdjęcie w niej...wtedy ocenimy całość a nie dopracowane do perfekcji zdjęcia obrobione w Photoshopie..I nie myśl, że jestem złośliwa...ale ocenianie zdjęć katalogowych wydaje mi się już bez sensu...pozdrawiam:)

Martas- jak tylko będę w salonie, od razu strzelam foto i wrzucam :)

a skad jestes? bo w niewielu salonach będziesz mogła przymierzyć tą suknię. ja znalazłam ja w krakowie na tynku głównym, w salonie madonny

dzielna z mielna- ja jestem z Warszawy, więc myślałam że nie będzie problemu. A w ogóle, jak Ci ona leży? Jest tak wygodna na jaką wyglada? :)

czerwone jabłko- nie wspomniałam, że sam ślub będzie dość nietypowy, tzn. na plaży, dlatego też i sukni nie chcę zbyt bogato zdobionej.

Bardzo przyjemna suknia i z Twoją figurą i urodą będziesz się prezentować zjawiskowo!

Gość ebukfbwre
Dziubus widze, ze niezly pustaczek z Ciebie...OHH slub na plazy,figure mam jak ta modelka, na innym topicu piszesz,ze to bedzie kosztowalo 38 tys i jeszcze to zdjecie..BOSZZZZ