Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarownica Herlen

Czy ktos z Was wywolywal czyjes podswiadomosci? Macie z tym jakies doswiadzenia?

Polecane posty

Gość czarownica Herlen

Jesli tak, to prosze opiszcie swoje doswiadczenia.

wywoływał czyje s podświadomości? nie bardzo rozumiem, dziwnie sformułowane pytanie :O chodzi ci czy ktoś wpływał na czyjąś podświadomość?

Nie radze "zabawy" czy ingerencji w czyjas energie. To moze sie dla Ciebie zle skonczyc, nawet potrzeba przeprowadzenia egzorcyzmow! Nigdy nie wiesz czy ta energia nie przerosnie Twojej wewnetrznej sily.

Gość czarownica Herlen
Coodzi mi o wywolywanie podswiadomosci za pomoca igly i kartki z kolkiem i wypisanym alfabetem i liczbami dookola- jak zadaje sie pytania, to igla ta kreci sie i zatrzuymuje sie na poszczegolnych literach, z ktorych wychodzi odpowiedz albo za pomoca klucza, Biblii (lub modlitewnika) i wloczki.

Gość mam27
ke?

Gość czarownica Herlen
mam27, co Cie tak dziwi?

Gość annanika
dziecko, znajdź sobie inne zabawki... magia nie służy rozrywce zdesperowanych, znudzonych dziewczynek. aha. i ci którzy faktycznie mają pewne "talenty" nie muszą szukać wskazówek na forum.

Takie rzeczy to nie zabawa. Nie mozna wykorzystywac tego typu dzialan w jakichs prozaicznych sprawach. Zostaw to.

nie igraj z magią, tyle ci powiem. a jak już to znajdź nauczyciela, czyli osobę, która się na tym zna i mogłaby cię tego nauczyć.

Ja wywoływałam za młodu,ale innym sposobem :P I chłopaki z klasy wywołali moją i wyszło im,że kocham sie w jednym z nich,a to była prawda :D

Ale ja w to wcale nie wierzę,bo czym jest niby ta podświadomość:duchem?energią?Pamietam,że z odwołaniem jednego chłopaka były trudności :P

Gość czarownica Herlen
Addien, a w jaki sposob Ty to robilas?

Gość Alibabaa
kiedyś jak byłam nastolatką wywyływałam z koleżanką podświadomość byłego chłopaka. Niewiem jak to możliwe ale to co wtedy nam wyszło wszystko się sprawdziło niewiem albo zbieg okoliczności albo coś w tym jest