Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ronny28

Moja żona ostatnio się wygoliła

Polecane posty

Gość Ronny28

Dawniej się z tego śwmiała ale od dwóch tygodni całkiem tam wygolona, podejrzewam że mnie zdradza. No bo skąd ta nagła zmiana. Poza tym kupuje sobie dużo ciuchów, i tam ma ich pełno ale ostatnio az do przesady, nową bieliznę taka jak z burdelu bez zboczeń ale nigdy w takim czymś nie gustowała, to na pewno jest drogie ale się nie przyznała do ceny. Dziś po procy będę ją sledził, mam lornetkę, wyjde z pracy wcześniej i podjade pod jej firmę. Tam żeby mnie nie zobaczyła ciekawe z kim ona z tej pracy wychodzi. Jakby sie okazało że miałem rację to chyba zabije.

Gość a ciekawe czy ty jej nie
zdradziles :)

Gość biba.
przyznaj sie ty ja zdradziles kiedykolwiek?

sam ogol sobie żonową pipkę biedaku :p a lornetkę wystaw na allegro.

Gość Zarąbista jest...
Golutka ,bez futerka i w bieliżnie sexi , możesz mi tylko pozazdrościć , hahahaha ! I ma Kochanka ! I co łosiu ?

Gość Ronny28
A ja? Ja mam kasę, super samochód, powodzenie u lasek, moge sobie poderwać nawet 18 słodkich 18 tek ale nie podrywam bo wiem że jak sobie zacznę pozwalac to byłby koniec Jak mnie zdradziła to sie z nia rozwiodę, dziecko ma 5 lat ale trudno, i zemsta tez będzie, naprawde chyba bym ją po gebie wystrzelał jak ostatnia szmatę, gach to juz w ogól e nie będzie miał zycia, pójde do jego firmy w godzinach pracy i strzaskam ryj przy wszystkich, a jk mi gniew minie to sie policzymy na zimno. narka ludzie, juz tu dzis nie napisze ale mnie ta sytuacja bardzo wkurwia!

No cóz, myślę że znalazła kochanka i znowu czuje że się komuś podoba. Takie jest życie. Tylko jej nie zabijaj!

Gość agnieszkaaaa
daj znac o wynikach sledztwa

Gość izabelinaaa
i koniecznie zdaj relacje jak się dowiesz. a moze ona to zrobiła dla wszego zwiazku? moze ostatnio wam nie szło w łozku? a moze ty kiedys miałes romans i ona chce teraz ci odpłacic?

Rzeczywiście masz fantazję. Fantazja fantazją, ale jest jeszcze 5-letnie dziecko. Gdyby nie ono, byłoby ciekawie. A tak, może być tylko...smutno.

Gość Zarąbista jest...
Cienki bolec jest , czy stolec ... To fajna dupa była i takie tam !

trudno jest dogodzic facetom...niewygolona..zle...bo zaniedbana...wygolona , takze zle, bo pewnie zdradza . I badz tu kobieto madra

Gość biba.
ale napewno podoba ci sie taka wygolona Zrobila to specjalnie zebys przypadkim faktycznie nie polecial na te osiemnastki.. Teraz to ona jest taka osiemnastka:)

Gość Zarąbista jest...
Bo on furę ma i powodzenie ! Frajer ! A żonka nicze , niczego sobie , fajniutka , oj tak !

Gość likto
ronny korzystaj z tego ,ze jest wygolona Tyle twojego poki co...

Gość Zarąbista jest...
... bo zapomniałem i jaka zadbana i mądra !

Ten Roni 28..to dobry aparat... jak on sie zareklamowal...ze ma dobry samochod i kupe kasy... kazda 18 moglby wiec miec.Cos mi sie wydaje , ze on w tym malzenstwie nie jest bez winy. zaczynam sie bardziej przekonywac do zony niz jemu wspolczuc,

E, mi mówiła, że Ronnemu nie staje, a nawet jak stawał to miał małego. A z tym ogoleniem futerka to nie miałem żadnego problemu, żeby ją przekonać, powiedziałem że nasienie znacznie lepiej wygląda na ogolonym wzgórku łonowym... Ach, Ronny, a co zrobisz w sytuacji gdy kochanek Twojej żony jest znacznie silniejszy? :P Bo jako damski bokser raczej odwagą nie grzeszysz...

Gość Zarąbista jest...
Raz już dostał po ryju , jeszcze chce ? Fura e46 łehehe .....

Zarąbista - patrz jaka ta żonka Ronniego puszczalska, to już jest nas dwóch, którzy ją obracają :classic_cool: Tylko mam prośbę, nie spuszczaj się jej w tyłek, bo jak wchodzę po Tobie to mam fiuta w spermie... ;) Przecież dobrze łyka, dawaj jej w usta, OK?

Gość Zarąbista jest...
To przepraszam , już nie będę ... A widzisz , bo wyrwało się jej kiedyś że mało stanowczy jest jej mąż !

Gość dolna brazylijka
o kuzwa moze w koncu odkryla,ze tak czuje sie bardziej seksowna i stad tez ta bielizna a ubrania- wiosna idzie, Chłopie kup sobie jakas koszule, krawat w jelonki i badz szczesliwy

Gość Zarąbista jest...
Bo żony już nie masz !