Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domantek

czy podoba Wam się ten dom?

Polecane posty

Gość cona
A mi się podoba i bedę w takim mieszkała:)

Gość wizjonerrr
niby spoko, ale jakiś taki nijaki. Może to wina kiepskiej wizualizacji... Bardziej podobają mi się jednak domy piętrowe: http://bit.ly/5WNwTV ale tutaj znów trzeba pamiętać, że na starość coraz ciężej po schodach jest łazić...

Gość cona
Jest ktoś ktoś jeszcze komu podoba się lub nie projekt Antka?

Gość Małrycyna
Dość prosty, nieduży, przynajmniej za pozór, taki amerykański. Fajny, choć osobiście nie chciałabym mieszkać w takim. Jestem kobietą ze wsi i od zawsze mieszkam w wielkim domu z 6 sypialniami ;)

Gość fdgdffdvhfvhfvfvfvfv
domek zajefajny ! mi nie podobaja sie jakies przekombinowane, jakies wiezyczki, kapliczki itp jak moja mama mowi golebniki (okna na poddaszu wypuszczone poza dom) taki jest swietny , ja bym sie nie zastanawiala, szczerze ? co cie obchodzi opinina innych jak to bie sie podoba, najwazniejsze i tak jest wnetrze, ja mieszkam w drewnianym domku po dziadkach, z zewnatrz poki co ( jestesmy w trakcie remontu) nie ma rewelacji ale wewnatrz osobiscie uwaza lepiej niz w niejednym noeym

Gość Aganet
piękny,gustowny poprostu mój wymarzony :( bardzo wam zazdroszczę że stać was na taki... w moich najlepszych marzeniach go nawet nie widzę.

Ten Antek z zewnątrz mi się nie podoba, zwłaszcza kolorystyka. Nie mówię, że lubię wieżyczki, ale wg mnie w ogóle nie opłaca się budować tak małych domów - min. 120 m użytkowej powierzchni powinno być. A Agat to już kompletna porażka, zwłaszca w środku. Salon 17 metrowy. To ja bym nie chciała takiej sypialni... PO co w ogóle budować dom, skoro ma być klitą?

Gość normalnie
dla mnie super

Gość domek taki sobie
:) widzialam ladniejsze

Gość cona
do pupa1977 ; Jak kogoś nie stać na duży to niech buduje mały nie widzę problemu. Mniejszy koszt budowy i użytkowania szczególnie jak mała rodzina bezdzietna np albo emeryci.