Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymęczona

ostre zapalenie spojówek

Polecane posty

Gość wymęczona

nagle coś mi się stało z okiem, cos kłuło, zrobiło się b. czerwone i zaczęła zbierać się ropa po kilkugodzinnym czekaniu na ostrym dyżurze pani dr stwierdziła ostre zapelenie spojówwek dala krople z antybiotykiem ale na razie nie pomaga, jestem załamana jak ja póję do pracy?

Gość wymęczona
czy ma ktos takie doświadczenia? jak długo się to leczy? mam tez strasznie spuchniętę oko, w ogóle zrobiło się takie malutkie:(:( no i przekrwione

Gość wymęczona
ach Levviatan, żebys widział ile tam było ludzi, prawie nikt nie wyglądał na takiego co potrzebuje nagłej pomocy i trwało to godzinami, a zwolnienia pani dr nie daje na dyżurze - tak powiedziała

no ja nie chcę cię dołować - pamiętaj, że każdy inaczej reaguje na leki. Ja pierwsze efekty leku odczułam dopiero po tygodniu. Też nie dostałam zwolnienia, ale nawet nie chciałam.

Gość wymęczona
Fidżi nie załamuj mnie wygladam jak alkoholik z podbitym okiem a pracuje z klientami, no nie moge tak wygladać i nie mogę sobie pozwolić na niechodzenie do pracy!:(

Gość wymęczona
nie mogę się pokazać ludziom może są jakies naturalne sposoby pomocne w leczeniu?

idz do jakiegokolwiek lekarza, nawet pierwsego kontaktu i powiedz szczerze, jak wyglada sytuacja albo popros kierownice o oddelegowanie na ten czas do innych zajec, nie wymagajacych bezposredniego kontaktu z klientami

oklady z torebek herbaty rumiankowej, rumianek lagodzi... ale nie wiem, jak z antybiotykiem by to bylo i nie siedz przed komputerem, raczej w przyciemnionym pomieszczeniu, aby nie meczyc oka

Gość wymęczona
hmm, sama jestem kierowniczką, ale to tak specyficzna praca, że nie da sie odizolowac od klientów a wyglądam koszmarnie chciałabym jak najszybciej normalnie funkcjonować, bo przy ostatnich redukcjach etatów nie moge zwalić na innych swojej roboty

Gość wymęczona
tak, juz idę, czyli czytać tez nie powinnam:( dziekuję za dobre słowo Kochani