Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość af

narodziny dziecka- smsy powiadamiające rodzinę.

Polecane posty

Gość af

macie jakies pomysły, zdania , które moznaby smsemwysłać?

Gość af
no , u mnie kazdego interesowac bedzie, a nie przyjad abo sa tysiące km ode mnie.

Gość tttttttt
nastepna nawiedzona mamuśka.Nie umiesz zdania sklecić?może poszukaj na necie wiersza na taką okazję:o

Gość af
tez jestes nawiedzona bo tu siedzisz. w necie są ZYCZENIA GRATUACYJNE TYLKO

Gość tttttttt
a co ma obecnosć na forum do tego,że nawiedzona jestem:D twoje pytanie jest tak głupie ,że aż śmieszne.

Gość af.
a jedna jestes nietylko nawiedzona i bardzo znudzona podszywaczo. Nie masz pomysłów to idz stąd lepiej pomyc gary, poukładac w szafach moze.

Gość Marta1979....
Napisalam z porodowki jak mnie zszywali :Urodzilam synka 57 dl 3030 sliczny jest :)

Witam. Mam na imię Ania, jestem długa na 53 cm i ważę 3300 g. Świat usłyszał o mnie 12 marca 2009 r. o godz. 14.15.

ja powiadamianiem rodziny o narodzinach sie nie zjaełam bo byłam nie przytomna za to moój maż wykonał połoczenia do wszytkich :D

Gość ja mieszkam w Holandii i
tutaj wysyla sie kartki na urodzenie dziecka, taki zwyczaj. Wybor takich kartek jest ogromny i niektore sa naprawde przesliczne. My wybralismy w sumie nie kartki, ale malutkie koszulki na wieszaczkach, na ktorych bedzie wydrukowane zdjecie naszego synusia, godzina, dzien urodzenia i jego waga i dlugosc. Tu takie kartki zamawia sie jakies 4-5 tygodni przed urodzeniem (wybiera sie ktore i podaje ilosc), natomiast dokladne dane co na nich ma byc podaje sie po urodzeniu (np. tata dzwon w dzien urodzenia czy dzien po i podaje najnowsze dane, ktore od razu umieszczane sa na karteczce czy koszulce i na drugi dzien wszystko jest gotowe do wyslania) Takze tak to bedzie wygladalo u nas. Oczywiscie do dziadkow i rodzenstwa wyslemy smski, a reszcie rodzinki i znajomym powysylamy takie koszulki.