Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra salamandra

schudlam!! i jestem mega happy!

Polecane posty

Madzialenaaa27 a wiesz ze śniadanie to podstawa? Nie jedzac sniadania mamy popoludniu i wieczorem wieksze sklonnosci do podiadania.

Madzialenaaa27, GRATULUJĘ !!!! Super, oby tak dalej!!! A widzisz, że się da? ano da!!! Trzeba tylko ze sobą chwilę porozmawiać :-) Ja jak chodzę do sklepiku w pracy to mijam miliony ciastek, i jak tylko biorą mnie wątpliwości to myślę sobie: "tłuszcze trans, tłuszcze trans..." ponadto pamiętajcie kobitki, że wszystko, co nie występuje naturalnie w przyrodzie nie należy do najzdrowszych rzeczy :-)

wiem ananas ;) ale ja nie mam rano apetytu to raz a dwa akurat nie mialam dzis nic ciekawego do zjedzenia na sniadanie.... na jutro juz mam, wiec sie ,zmusze...

No ja myśle, że się zmusisz:) Bardzo dobre sa otreby zborzowe (np sa granulowane z jakblkiem lub sliwka - z tego co pamietamz pobytu w Polsce) albo zykle pladki. One sa dosyc kaloryczne, nie trzeba ich duzo zjesc, a syca i to na dlugo.

fitness tez moga byc. obojete jkie byle bys je lubila. oczywiscie najlepiej by bylo by byly zbozowe a nie miodowe czy czekoladowe, bo tamte maja wiecej substancji odzywczych. Poprostu sa zdrosze. A jeszcze lepsze sa otreby.