Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka-ktora-nie-wie-co-robic

panna młoda z brzuchem . Czy to wypada?

Polecane posty

Gość tez w ciazy
Autorko tez jestem w takiej sytuacji. Przygotowania caly czas pelna para ida,slub w czerwcu i wtedy bede w polowie 7 miesiaca. Poki co teraz czuje sie super i nic nie bedziemy przekladac:) Mielismy juz wszystko zalatwione przed zajsciem w ciaze wiec nie chcemy nic zmieniac.Decyzja nalezy do Ciebie:) jesli czujesz sie na silach to nic nie zmieniaj:)Powodzenia:*

jeżeli czujesz się na siłach-nie przekładaj.a ślub planowaliście wcześniej,i pojawiło się dziecko,czy wychodzisz za mąż m.in.ze względu na ciążę?jak chodzi o mnie-jak bym miała możliwość przełożenia-zrobiłabym to. a tak na marginesie dziwi mnie i zastanawia zachowanie wielu kobiet-że biorą ślub dlatego,że są w ciąży...dlatego,że rodzina będzie gadała?Dlatego,że dziecko nieślubne?O wiele dziwniejsze jest dla mnie zjawisko,kiedy kobieta staje przed ołtarzem tudzież urzędnikiem w zaawansowanej ciąży,niż ciężarna bez obrączki.

oczywiście autorko tematu nie potępiam o ślub w ciąży:-P żeby mi się nie zebrało.ale dalsza część mojej wypowiedzi dptyczyła postawy kobiet.a to jest twoja sprawa i twojego przyszłego męża.Jeśli faktycznie ciążę znosisz dobrze,dzidzia jest grzeczna i zdrowa,wszystko opłacone,kiecka się szyje -więc weźcie.No i oczywiście życzę jak najmniej stresów związanych z przedślubnymi przygotowaniami,żeby dzieciątko urodziło się zdrowe i silne:* i wszystko poszło zgodnie z waszymi planami.