Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Penelope21

zdecydowałybyście się na

Polecane posty

Gość Penelope21

powiększenie biustu? Mój jest mały bo noszę rozmiar 75 B :( Partnerzy go niby chwalą ,że ma ładny kształt itd. ,ale mi się podoba. Tylko boję się powikłań bo zawsze mogą takie wystąpić ,a wtedy efekt jest nie ciekawy..

Gość nie wierze ze sa takie puste l
to jak ci sie podoba to po chooj operacjas?

Gość Penelope21
soory chcialam napisać ,że mi się NIE podoba

Gość Penelope21
up up

Nie :)Polub go , skoro inni go lubią .:)

Jeśli Ty i Twój biust tworzycie harmonijną parę, w dodatku jest kształtny, to po co narażać się na ból i ewentualne powikłania? Mogłaś mieć 75 A ;)

Gość daj jakies zdjęcie to ocenimy

Gość Penelope21
no a poza tym jestem bardzo szczupła więc nie wiem jakbym z takim C wyglądała... mój jeden były chciał żebym powiększyła

Gość dla mnie trzeba
być idotką mając B (czyli rozmiar "srednia krajowa") podżynać sobie cycki i pakować pod nie silikony. Jeszcze AA to jak cię mogę. Chociaż wogóle uważam że ingerencja plastyczna w organizm-a konkretnie wkładanie sobie czegoś do środka (co innego np. operacja nosa) jest głupotą. Szkoda zdrowia. A i tak wszystkim nie dogodzić. Są faceci którzy lubią cycatki i tacy którzy lubią mniejsze, są tacy którzy lubią blondynki inni brunetki, ciemne oczy i nni niebieski itp. Szkoda że faceci będąc jakże nieidealni (trzeba cudu by zobaczyć gdzieś przystojnego faceta, wszedzie neudane pasztety) nie robią sobie operacji, nie chodzą na siłownię, są łysi, niscy, maja krótkiego h....