Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche smutnyyy

PYTANIE WAZNE I POWAZNE DO KOBIET

Polecane posty

Gość troche smutnyyy

heh, pytanie troche banalne ale pytam powaznie czy jesli odrzucilyscie jakiegos faceta (ale nie Waszego eks... po prostu ktos chcial bardzo z Wami byc, albo jakis facet wyznal Wam milosc a Wy nie bylyscie zainteresowane).... to jesli np. za rok zobaczycie go albo na ulicy albo chocby na naszej-klasie z dziewczyna ktora jest atrakcyjniejsza od Was fizycznie, to bediecie troche zalowac? zalozmy, ze ten facet byl niesmialy, autentycznie Was kochal, ale nie byl w Waszym typie.... czy jesli znajdzie sobie kiedys jakas bardzo fajna, mila, atrakcyjna kobiete, to w ogole jakos Was to "Wezmie"? tzn bedzicie zalowac, lub choc troche pomyslicie o tym, czy moze zle go nie ocenilyscie ?

Gość loko
jesli mial fajny charakter, to bym mogla zalowac ...

Gość malinooka z rynsztoka
nie ja bym sie na jego widok ucieszyla, bo czulabym sie glupio dajac komus kosza, no i pomyslalabym,ze dobrze ze jest szczesliwy

Gość mozart
usunełabym go z listy znajomych hehe

skoro sie nim nie zainetresowalam , nie podobal mi sie i wogole byl mi obojetny to niby czemu mialabym byc zazdrosna czy cos... Ja go olalam wiec wg.mnie byl do kitu i nie wart zachodu.nawet jakby chodzil z Carmen Electra to bym to miala w nosie...

Gość hhhhhhhhjjjjjjjjjjj
ucieszyłabym się, że kogoś ma bo byłoby mniejsze prawdopodobieństwo, że kiedyś sie pojawi znów przed moim domem:)

Jesli byłby w moim typie a ja odrzuciłabym go z innych powodów niż to, że jest np.głupi, to na pewno bym żałowała Jak znam siebie umierałabym do niego z miłości ale nie próbowałabym rozbić ich związku, już tak mam

jesli facet wyznaje milość..hmm zalezy w jakich okolicznościach znajomości jesli nasza znajomosc była intensywne to...daje do myslenia słyszałam o podobnym przypadku kiedy po latach spotkaliy się przypadkiem, okazało się, że raczej brzydki i ciapowaty miał piękna żonę i udaną rodzinkę w dodatku sarkastycznie skomentował to: a widzisz...

Gość ojojojojj
był tutaj przypadek dziewczyny, która zobaczyła swojego exa z super laską i miała obsesję na jej punkcie, bo idealizowała tą kobiete. sprawdzała ją, szukała na nią haka, żeby zepsuć jej opinię, ale nie dlatego, żeby wrócić do exa, tylko dlatego, że chciała, żeby zostawił swoją obecną.

Gość samantata
nie żałowałabym cieszyłabym się że kogoś ma:)

Gość a ja nie
pewnie nawet bym sie nad tym nie zastanawiała

pomyślałabym "skąd ja go znam...?" :) Ja ogólnie nie jestem sentymentalna, z byłymi nie utrzymuje kontaktu, nie myślę o nich i nie rozpamiętuje tego co było. Żyję teraźniejszością oni są mi obojętni....więc nic bym sobie nie pomyślała, "cześć-cześć" i tyle.

Gość frufru
matko... jeśli dziewczyna odrzuca faceta to z reguły z jakiegos powodu. najprostszy powod to to ze on sie jej po protu nie podoba. To nad czym tu po czasie ubolewac?...

Gość lalineczka
w sumie nic by mnie to nie obeszło, no może byłabym zdziwiona, że taka fajna laska z nim chce być...ale zazdrosna na pewno bym nie była-przecież go z rozmysłem już dawno skresliłam jako beznadziejnego.

Gość nienienienieatak
Są tysiace powodów dla których nie chce sie być z facetem tylko jeden z nich -to ze się nie podoba Mnie sie facet bardzo podobał ale stwierdziłam, że nie mogę być teraz w związku dopuki nie poukładam swoich spraw. Czasami z tęsknotą spoglądam na telefon Gdybym go dzisiaj zobaczyła z kobietą pewnie mialabym depresję

Miałam parę razy taką sytuację, w ogóle mnie to nie obeszło. Myślę, że gdyby to był mój ex, na którym mi kiedyś zależało, to mogłabym poczuć jakieś zainteresowanie, albo nawet ukłucie zazdrości. Natomiast o takim spławionym wcześniej adoratorze mogę pomyśleć najwyżej, że fajnie że ktoś go zechciał, jeśli facet był w miarę sensowny, albo zadziwić się nad gustem jego nowej panny, jeśli to jakiś psychiczny i fizyczny niedojeb. :)

Gość troche smutnyyy
dzieki za wszystkie odpowiedzi !!!!!!!!!! to zawsze ciekwe, co kobiety maja do powiedzenia na ten temat, choc widac wiele roznych opiii

nie zalowalabym a cieszyla jego szczesciem:) widocznie wczesniej uznalam,ze nie pasujemy do siebie:) nie jestem"'pies ogrodnika":P

W ogóle nie zrobiłoby to na mnie wrażenia, bo skoro go odrzuciłam, to znaczy, że mi się nie podobał. A skoro nie chciałam z nić być, sama podjęłam taką decyzję, to dlaczego miałabym czegoś żałować? Tym bardziej, że nie mam kompleksów na punkcie wyglądu.

Gość autorze a dlaczego o to
nas pytałeś?

po za tym , po czym stwierdziłeś fakt że twoja kobieta jest atrakcyjniejsza od tamtej która cie spławiła? Skoro na początku odrzuciła cie to jak zobaczy cie za rok z panna to sie jeszcze ucieszy że masz kogoś i nie bedziesz za nia biegał