Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ItsOnlyMexx_20

chuj bombki strzelil świat nie bedzie!!!

Polecane posty

Gość Cześć Mexia
Mexia mnie tez zostawił pół roku temu.. potem zaczął się odzywać.. mówić kocham, tęsknie.. bzdety.. Uwierzyłam spotykam się z nim.. Cała w skowronkach.. a on znów mnei olewa.. wcale się niestara.. bawi.. mam dość:((

"Bylo isc na takie ktore by Ci odpowiadaly " żadne by mi nie odpowiadały :O 🖐️ bo ta część młodości w której podobno trzeba sie dowiedzieć czego się chce jakoś mi przeleciała i mam 25 lat i dalej nie wiem :O 🖐️ "Cos na zastepstwo" ona już ma kandydata :P nawet obiecali mnie na ślub zaprosić :classic_cool: :P 🖐️

Brzydula->próbowałam umawiac sie z innymi , fajni chlopcy ale ... to nie Ł... :( dlatego dalam sobie z tym spokój , nie chce marnować ani swojego ani ich czasu :)

"żadne by mi nie odpowiadały bo ta część młodości w której podobno trzeba sie dowiedzieć czego się chce jakoś mi przeleciała i mam 25 lat i dalej nie wiem" To bylo wogóle nie iść ;) :P "ona już ma kandydata nawet obiecali mnie na ślub zaprosić" Nie no to dobry chlopak jest , takiej krzywdy to Jemu nie robie , coś Ty ... :D

Np na co? :D Jakbym ja nie wiedziala jaki kierunek mam wybrac i czym chce sie w zyciu zajmowac to bym wogole nie szla bo wychodze z zalozenia ze raczej dlugo bym nie pociagnela na tych studiach uczac sie czegos co mnie nie interesuje , zwariowalabym chyba :O

aj aj Beznadziejny z Ciebie jest trudny przypadek :P A nie mozesz zdradzic co takiego studiowales? Jak nie chcesz na forum to na maila wyslij , obiecuje ze nikomu nie powiem :D

Beznadziejny-> ot tak sobie , chce wiedziec :P Cartoon-> oj przydaloby sie ale ja nie chce zeby jakis ogier mnie przelecial a On :P

Beznadziejny-> ojej czy Ty musisz zawsze tak wnikac? Chcialabym aby byl inny On hehe i mam nadzieje ze tak bedzie bo jak narazie nie widze swiata poza Nim :/

Cartoon -> tego nie wiem bo nie uprawialam z Nim seksu ale byla taka sytuacja ze moglam poczuc to i owo i moge domniemywac ze faktycznie , moze miec duzego :P ale tak wogole to jakie to ma znaczenie?

"pewnie takie, że jak to wieść kafeteryjna niesie kobiety kręci duży kutas i duża kasa 2 atrybuty męskości" Wiesz... nie ma co mydlic oczu ze wielkosc nie ma znaczenia bo ma ale bez przesady...technika ma wieksze znaczenie :P A kasa? no to akurat moim zdaniem nie jest atrybut meskosci... wszytsko w zyciu jest ulotne wiec kase sie raz ma a raz nie ma :) " ojej czy Ty musisz zawsze tak wnikac? no " No to nie wnikaj az tak :P To jak napiszesz mi co żeś studiował?

"ie ma co mydlic oczu ze wielkosc nie ma znaczenia bo ma ale bez przesady" nie ma teżco mydlić oczu że jest pełno dużych :D badania przeprowadzane przez osoby trzecie, a nie samomierzenie, wskazują coś innego... czego to ci naukowcy nie badają :D "To jak napiszesz mi co żeś studiował?" może kiedyś 🖐️

"nie ma teżco mydlić oczu że jest pełno dużych badania przeprowadzane przez osoby trzecie, a nie samomierzenie, wskazują coś innego... czego to ci naukowcy nie badają" Ale duzy to znaczy jaki? ile ma miec cm? kiedys tak z ciekawosci luknelam w statystyki , wiekszosc facetow w Pl ma 15-16cm i to jest standard a czy to maly czy tez duzy tego nie wiem , ot taki sredni wydaje mi sie . Zreszta uwazam ze seks odgrywa duza role w zwiazku , jezeli parter /partnerka nie czerpia satysfakcji ze wspolzycia z druga osoba to sie wszytsko sypie bo ile mozna wytrzymac z facetem badz kobieta ktorzy nie potrafia Nas zaspokoic? kilka miesiecy . rok? frustracka , irytacja itd i tak doprowadza do rozpadu zwiazku . "To jak napiszesz mi co żeś studiował? może kiedyś " a kiedys to czyli kiedy?:D

nawet w wiki masz całkiem długi art http://pl.wikipedia.org/wiki/Rozmiary_pr%C4%85cia_cz%C5%82owieka :P "Zreszta uwazam ze seks odgrywa duza role w zwiazku , jezeli parter /partnerka nie czerpia satysfakcji ze wspolzycia z druga" ale czemu to ma mieć związek z długością prącia? "a kiedys to czyli kiedy?" powiedzmy, że do grudnia :P

"ale czemu to ma mieć związek z długością prącia?" Ojej no jak facet ma takiego co ledwo pod lupa widac to jak seks ma przynosic satysfakcje kobiecie? przeciez nawet nic nie poczuje :O "powiedzmy, że do grudnia " eee...a dlaczego tak dlugo? mnie juz moze nie byc :(

"Ojej no jak facet ma takiego co ledwo pod lupa widac to jak seks ma przynosic satysfakcje" mikroczłonek to się chyba leczy... znaczy powiększa więc przenośnia jest z lekka przesadzona :D "eee...a dlaczego tak dlugo? mnie juz moze nie byc" a czemu nie? zresztą jak do grudnia nie uda mi się czegoś zmienić w moim życiu.... to skaczę 💤 🖐️

"mikroczłonek to się chyba leczy... znaczy powiększa więc przenośnia jest z lekka przesadzona" Moze i przesadzona przenosnia ale sorry jak mi facet wyskoczy z 10/11cm w zwodzie to co mam z tym robic? i po co ma wogole stawac skoro i tak nic nie bede czuła :O "a czemu nie? zresztą jak do grudnia nie uda mi się czegoś zmienić w moim życiu.... to skaczę" no wlasnie i zostawisz mnie w niewiedzy wiec wolalabym teraz sie dowiedziec :P

"mi facet wyskoczy z 10/11cm w zwodzie" to możesz zawsze pójść z miłości na plastykę pochwy 🖐️ czego to kobiety nie robią dla tego jedynego :classic_cool: :P :O 🖐️ "no wlasnie i zostawisz mnie w niewiedzy wiec wolalabym teraz sie dowiedziec " jak poczekasz to rozczarowanie będzie większe