Gość odrej Napisano Marzec 26, 2009 j.w Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwień słońca_ 0 Napisano Marzec 26, 2009 dove wiśniowy :)-najlepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellinka 0 Napisano Marzec 26, 2009 mydlo oliwkowe w zelu ziaja j&j dreamy skin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwień słońca_ 0 Napisano Marzec 26, 2009 a i ziaja oliwkowa i ewent.jeszcze kokos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellinka 0 Napisano Marzec 26, 2009 ee kokosowy jest okropny,uzylam ze 2 razy i cala butla stoi nieuzywana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 22222222 Napisano Marzec 26, 2009 jogurtowe fa kokos-swietne mmmmma jak pachnie mmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co za dzień. Napisano Marzec 26, 2009 nivea kashmir+ orchidea Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mydlana sprawa Napisano Marzec 26, 2009 nivea, dave, ziaja oliwkowa, fa yogurtowe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość littka Napisano Marzec 26, 2009 z ziaji mydlo kakaowe- suuuper, polecam!! Nie duzo kosztuje bo jakies 6 zlotych a duze jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z ziajiiiiii Napisano Marzec 26, 2009 kokosowe , wielka butla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellinka 0 Napisano Marzec 26, 2009 mnie np dove nie podchodzi (w sumie ani balsamy ani zele ani szampotny itp) tak samo jak fa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kotka222 Napisano Marzec 26, 2009 avon+sliwkowo+nektarowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja bede ogladac Napisano Marzec 26, 2009 ja lubie z lidla firmy cien:P takie pomaranczowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z ziajiiiiii Napisano Marzec 26, 2009 dove dla mnie też chujowe ! bardzo wysusza czy to skórę mydło czy włosy szampon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basia-kasia Napisano Kwiecień 2, 2013 Polecam żel pod prysznic niemieckiej firmy Hildegard Braukmann z serii Jeunesse. Najlepszy jaki do tej pory używałam. Może dlatego, że jest to naturalny ziołowy produkt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja podobnie Napisano Kwiecień 2, 2013 palmolive oliwka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a_grestowa 0 Napisano Czerwiec 10, 2013 A ja przerzuciłam się z żelu na mleczko Luksja Care Pro z pestkami dyni, które działa jak balsam już podczas mycia. Zaoszczędza mi to czasu, a skóra jest dobrze nawilżona. Znacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Czerwiec 14, 2013 Znam :) Kupiłam jeden na próbę, bo był w śmiesznie niskiej cenie, nie spodziewałam się po nim zbyt wiele, bo 500 ml za 7 zeta? No ale muszę przyznać, że jestem mile zaskoczona :)Ładnie pachnie, skóra jest po nim miękka i faktycznie mniej sucha niż po zwykłym żelu pod prysznic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a_grestowa 0 Napisano Czerwiec 17, 2013 A które kupiłaś? Ja w zasadzie przestałam używać balsamu ostatnio. Mleczko daje mi wystarczające nawilżenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karm3lka 0 Napisano Czerwiec 17, 2013 Mi osobiście odpowiadają żele z Avon'u - fajnie się pienią i są wydajne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingaStefankaFanka 2 Napisano Czerwiec 17, 2013 Ziaja czekoladowa, ostatnio moja ulubiona. Albo mleko kozie też tej firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Czerwiec 26, 2013 to z mleczkiem owsianym, bo najładniej pachniało :) Sprawdza się super, wypróbuję też inne wersje, dopóki sa w takiej cenie trzeba korzystać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 HB żel pod prysznic jabłko-pigwa, ma świetny owocowy zapach i dobrze nawilża skórę. Ma bardzo ładne opakowanie dlatego często daje go w prezencie wraz z masłem do ciała w komplecie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2014 Ja bardzo polubiłam serię tych kosmetyków: www.dexplus.pl/oferta.php?cat=2&subcat=28&initItem=89d1d30826a8b682426225d35e0e3ef1&mainMenuItemToSlide=2 Mają prześliczny zapach, mi bardzo się podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kiniak127 Napisano Czerwiec 14, 2014 Ja ostatnio jestem zakochana w tym żelu http://supplite.com/ona-63/pielegnacja-twarzy-i-ciala/a-ele-do-mycia-ciaa-a/palmolive-aromatherapy-plyn-do-kapieli-sensual-500-ml.html :) Ogólnie cała seria jest bardzo fajna. Widziałam na stronie, że mają jeszcze waniliowy - chyba jedyny z serii, którego jeszcze nie sprawdzałam, ale jakoś wątpię by był fajniejszy niż Sensual :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolita_21 0 Napisano Czerwiec 14, 2014 ziaja mydlo kakaowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 14, 2014 Ja uwielbiam żele z avonu senses są super ładnie pachną i są wydahne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla mnie tylko Napisano Listopad 3, 2014 Nivea Happy Time. Zapach pomarańczowy, no po prostu boski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2014 Ziaja Kozie Mleko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2014 old spice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach