Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kati2000

wysypka u niemowlaka-co poradzić??!!!POMOCY!!

Polecane posty

Gość kati2000

Mam pytanie poradzcie mi prosze co zastosować na wysypke u mojego 7miesiecznego synka?Jak długo moze ona trwac?Ma ja na brzuszku,za uszami,na plecach...

Gość kati2000
tyle,ze u mnie jest taki problem,ze mieszkamy za granica i nie mam dostpu do polskich sprawdzonych leków...Co z domowych sposobów mozna zastosowac?Mozliwe,ze to po bananie??Zjadł przedwczoraj malutki kawałek...Jak długo moze sie to utrzymywac????

mnie dopiero to czeka, bo jestem w ciąży ale sama całe życie walczę z alergią :) za kilka dni powinno przejść, ważne jest żebyś bardzo dobrze myła owoce a potem jeszcze je oblewała wrzątkiem, unikaj marchwi w każdej postaci bo jest bardzo uczulająca może zrób krochmal i w nim wykąp dzidziusia, to czasem łagodzi a jak jesteś za granicą to popytaj o kosmetyki SVR Francuskie do atopowej skóry, są bardzo dobre, sama ich używam ale są też dla niemowlaków doskonałe :)

Gość kati2000
Dzięki wielkie!!!Pozdrawiam ciepło:)

Gość inka3546
SVR albo A-derma...sprawdzone na 3miesięcznym bąblu.Męczyliśmy się z alergią przez 3 miesiące,ale u nas winowajcą okazał się nadmiar witamin.A kremy łagodzą wysypkę i przynoszą wyraźną ulgę maluchowi.