Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eurydyka0987

czy to dobry pomysl? doradzcie!

Polecane posty

Gość eurydyka0987

pewnie mnie zjedziecie i to rowno, ale mojemu facetoiw przydalby sie zimny kubel wody na glowe... troche sobie pozwala za duzo,ma ze mna za dobrze(mowi ze ma dobrze), w sumie jeszcze do tej pory nic nie odwalilam złego, zawsze zadzwonilam na czas, zawsze odpisałam, nie ma kłotni miedzy nami. medzy nami jest ta ze mowimy sobie ze gdzies idzemy, nigdy nie nadszarpnal mojego zaufania, jak idzie na piwo z olegami, zawsze mowi, jak siedzi na piwie pisze. Na jutro umowilam sie z kolezanka do kina, ostatnimi dniami troche mnie wkurzyl,akcpetuje go jakim jest ale mnie sporo rzeczy w nim irytuje. czy dobrym pomyslem byloby pojdzie do kina i pozniej pewnie na piwo i nic mu o tym nie mowic? chodzi mi o to zeby se pomartwil o mnie troszke, ale z drugiej strony nie chcialabym chyba zeby on cos taiego zorbil....

Gość eurydyka0987
puknij sie w leb to podszyw byl !!

Gość fjfj
Po co? Powstanie z tego powodu tylko więcej wzajemnego żalu i nieporozumień. Lepiej idź, wróć normalnie lub później ale uprzedzając, za to... wyjątkowo zadowolona i z tajemniczym uśmiechem. :D

to na 100, na 200% zly pomysł. pozniej rodzą sie nieporozumienia i brak zaufania. Pielęgnujcie w sobie to wszystko jak najdłuzej.

glupie gierki. jesli facetowi nie zalezy, to chocby na jego oczach dziewczyna calowala sie z pulkiem wojska, to i tak nic nie zrobi.