Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MATKA 73

pediatra Łódź PILNE

Polecane posty

Gość MATKA 73

pilnie potrzebuję numer telefonu lekarza pediatry Michał Przybyszewskiego ma prywatną praktykę i przyjmuje w szpitalu Biegańskiego, czy znajdzie sie ktoś kto mi pomoże; PILNE

Gość MATKA 73
Wielkie dzieki, zadowolona jesteś z tego pediatry?

A proszę bardzo :) W ogóle przypadek totalny że zauważyłam Twoją prośbę - ostatnio siedzę tylko na wątku Majówek i nigdzie indziej nie mam czasu zaglądać. Co do lekarza - u nas był dopiero (albo aż) 2 razy. Gdyby nie jeden \"szczegół\" to byłabym zadowolona bardzo. W sumie dobrze małą leczył, badał też niby porządnie, pod telefonem jest zawsze i można do niego z byle pierdołą dzwonić. A to zastrzeżenie, dotyczy nierozpoznania. Przy okazji infekcji pokazałam lekarzowi małe bąbelki-krostki na pupie małej i facet stwierdził że to na pewno od alergii (moja córa ma AZS i skazę). Po dwóch czy trzech dniach urosło toto do rozmiarów przerażających i przeistoczyło się w potworne bąble - dermatolog zdiagnozował liszajec zakaźny i przepisał maść z antybiotykiem. No i teraz nie wiem, czy pediatra powinien wcześniej się zorientować (zwłaszcza że jest niby specem od zakaźnych), czy może było za wcześnie i każdy by to zlekceważył. A jak Twoje wrażenia?

Gość MATKA 73
opisze wieczorem jak tylko będę mieć dostęp do komputera bo aktualnie pisze z telefonu

Gość MATKA 73
Telefonu potrzebowałam pilnie dla koleżanki, której synka żle diagnozowano i zakończyło sie to pobytem w szpitalu, a ja w trakcie przeprowadzki zagubiłam notes z telefonami, i jak by tego było mało to w międzyczasie zmieniałam telefony, a kontakt zapisany nie na SIM tylko w telefonie właśnie. Przeszukałam internet ale nigdzie nie trafiłam na kontakt, więc postanowiłam poszukać na kafeterii (choć szczerze to nie liczyłam na sukces). Jak do tej pory (synek ma 2 lata) zaliczyliśmy trzy wizyty doktora Przybyszewskiego, wszystkie trzy z trafioną diagnozą i dobranymi lekami i w bardzo sympatycznej atmosferze , co jest szczególnie ważne bo synuś jak rasowy mężczyzna boi się lekarza, ostatnia w czerwcu ubiegłego roku. Co do diagnozy, o której pisałaś to nie ma ludzi nie omylnych lub faktycznie potrzeba bylo diagnozy specjalisty (bo od tego w końcu są). Dla mnie jako matki najważniejsze jest zaufanie do lekarza i to, że w nagłej potrzebie można na niego liczyć, czego nie mogę niestety powiedzieć, o lekarzach z osiedlowej przychodni (zaznaczę prywatnej przychodni), gdzie nie mogłam się doprosić wizyty domowej dla 6 miesięcznego dziecka z gorączką. A co do kafeterii to swojego czasu pod innym nikiem udzielałam się na marzec 2007 ale z powodu zgrzytów z innymi forumnowiczkami został przeniesiony na prywate ale to już nie jest to samo. Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka córeczce.

Dzięki za odpowiedź :) Ja też mam nienajlepsze wrażenia z kontaktów z osiedlową przychodnią (niby też niepubliczną). Ostatnio jak udało mi się kogoś ściągnąć do domu (dopiero następnego dnia), to na wstępie usłyszałam pytanie \"po co...\" - też w przypadku gorączki i innych nieciekawych objawów. Także pozostaje nam płacić jeśli chcemy czegokolwiek wymagać.. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego!