Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest w sumie problem

czy matki waszych facetów was lubią?

Polecane posty

mam pyt. głównie do dziewczyn, które wiedzą że matki ich facetów ich nie lubią. jak sobie radzicie? chodzi mi o to czy nie boicie się , ze one będą podpuszczać wszyszych menów przeciwko wam?:( ja się boję

Gość czesto się usmiecham..
mam nadzieje:D

Gość najlepiej
Po 10 latach bycia razem: nie wiem i nic mnie to nie interesuje. Nigdy się do nich nie zbliżyłam a zresztą od 9 lat mieszkamy w innym kraju, wiec ten problem mam z głowy :) Zaufaj facetowi, jeśli ma rozum nie da się zmanipulować mamusi.

Gość toffffifiiiikkkk
mnie lubia bo jestem super i tyleeeeee musza mnie lubic nie maja wyjscia

no mam nadzieję, ze jest na tyle mądry że nie da się jej zmanipulować, ale i tak sie boję bo taka osoba anty może nieźle namieszac w związku...

Brzydula co tzn. dopuściłam się?

Gość matka syna
darzę sympatią koleżanki syna, bo przeciez kiedys któras z nich stanie się mu bliska i wyjatkowa, przyczyni się do jego szczęścia , a jeśli jeszcze założą rodzinę i wzbogacą się o dzieci, to juz pełnia szczęśliwości, któras dziewczyna stanie się DAREM ŻYCIA dla mojego syna, kocham syna więc i będę kochać tę dziewczynę która się stanie dla niego, a teraz staram się w każdej koleżance syna widzieć to co w niej dobre, a jest w nich dużo dobra i lubię je

Gość najlepiej
Może ale nie musi, bądź dobrej myśli. Twój facet wciąż mieszka przy mamusi? Jeśli tak to najlepiej się usamodzielnić, ale to oczywiście zależy od tego w jakim wieku jesteście.

matko syna to dobrze że masz takie zdrowe podejście do tematu, ale nie wszystkie "mamuśki" są takie...

nie, nie mieszka z matką. mieszka w zupełnie innym mieście, więc to ten plus. ale i tak wiem że ona mnie nie lubi i moze mu moncić...

Gość matka syna
ja lubię koleżanki syna, któraś będzie wybranką, już ją lubię i oczekuję, gdzieś jest przecież i jest TĄ która jest darem

kurde, ale jak sobie radzić z taką mamuśką?

Gość najlepiej
Nie wiem jak sobie radzić. Ja tego problemu nie mam, ale przypuszczalnie olewałabym, bo co niby możesz zrobić? Duży plus, że to inne miasto, gorzej gdyby mieszkała nieopodal :D A długo już jesteście razem? Myślę, że z czasem może jkaoś ten związek "przełknie". Pozostaną jej uszczypliwości co najwyżej.

A czym Ty sie matwisz? Madry facet to wie,ze bedzie zyl z Toba a nie mamusia:classic_cool: Jakby cos to mu delikatnie przypomnij:)

Gość matka mojego eksa bardzo mnie
lubila,uwazala ze jestem sliczna,dobra,porzadna itd ale nie bedzie juz moja tesciowa:)

mama mojego faceta bardzo mnie lubi, wogole ona jak i jej maz sa zaje.. bista rodzinka :)