Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość D Z I E W I C A 88

21 DZIWEICA TO NORMALNE???

Polecane posty

Gość D Z I E W I C A 88

Mam 21 jestem dosyć atrakcyjna i nie nażekam na brak zainteresowania. Chcę zostać dziewicą aż do ślubu... czyli jeszcze długo... długo..., ale czuję się jak DINOZAUR!!! POMOCY

Gość D Z I E W I C A 88
HEH... MOŻLIWE. OSTATNIO CO NOC ŚNI MI SIĘ ŻE JESTEM Z JAKIMŚ FACETEM... PIEŚCIMY SIĘ A KIEDY MA WE MNIE WEJŚĆ TO STWIERDZA ŻE NIE JEST MNIE GODNY

Gość w ubraniu inicjowalam
seks z facetem, doszlam

Gość ja mialam 23 lata
jak straciłam dziewictwo i nie wstydze sie tego

Gość nie o to kochana chodzilo
z 5 zmieniakow?

Gość ja mialam 23 lata
5 miesiecy i 5 dni :)

Gość ja mialam 23 lata
i jestes prawiczkiem ?

Gość Cóż w tym dziwnego
Porąbani jestesci czy co ?? Ja mam 25 lat...w swieta Wielkanocne wychodze za maż i tez jestem dziewica i co moze mam się tego wstydzić.To byla moja decyzja i bardzo sie ciesze,ze wytrwałam w swoim postanowieniu. Ale nie myslcie,że jestem jakims nieudacznikiem,że nikt mnie nie chciał.jestem bardzo ładna dziewczyna :-))

Gość masz czas

Gość Cóż w tym dziwnego
To pytanie ..bylo do mnie. Otóż ,wiele lat temu postanowilam sobie,ze dziewictwo jest dla meża.Narzeczony..to jeszcze nie maz :-P...takze nie puscilam sie ..jak ty to nazywasz ...nawet z narzeczonym :-P

Gość Cóż w tym dziwnego
A o jakie pieszczoty ci chodzi :-D

Gość Cóż w tym dziwnego
Hahahaha ja nie mam fiutka,to i ssac nie musialam.Fajną bym byla dziewica jak bym mu fiutka ssała.Ludzie z wami naprawde jest cos nie tak.Jak juz ktos normalny,to wam wlasnie sie wydaje,że jest zupelnie odwrotnie.Przeciez po cos mamy rozum.Świat nie kończy sie na dupie.A ja nadrobie to ,co uwazacie że stracilam :-D :-D

Gość Cóż w tym dziwnego
A chciałbys żeby jakas dziewczyna wyszła za ciebie za mąz tylko ze wzgledu na twojego fiutka.Tego ci nie zycze...byłbys człowieku bardzo nieszczesliwy.Bo z latami i fiutek sie zmieni i co wtedy....szukamy nowego ...bardziej sprawnego i ladniejszego :-D

Gość Cóż w tym dziwnego
W kazdym wieku dziewictwo jest normalne,to od nas zależy kiedy i komu chcemy go oddac.Ale dziewczyny ,nie spieszcie sie z tym.Pomyslcie,czy wasz maz dostajac taki prezent ślubny--bedzie zadowolony ??.......No moze panowie napiszcie cos na ten temat. Chcielibyscie taki prezent dostac od swoich młodych żon w noc poslubna :-))

Gość Tak normalne.....
Pewnie,że chciałbym dostać taki prezent od swojej nowo poslubionej żony :-)) Chyba bym pekł z dumy i szcześcia.

Gość To jest super dziewczyna
Do cóż w tym dziwnego ....... Super jesteś dziewczyna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!🌻

Gość jestem jestemmmmmmm
ja jestem facetem i dostałem taki dar od zycia ze moja zonka tez była dziewicą...to niesamowite....szanuje ja do dzis.... przyznam sie ze ona była tez moja pierwsza... jestemsmy ze soba 8 lat małżeństwem i naprawde dziewiscto to niesamowita wartosc dla męzczyzny.... dlatego gratuluje autorce:)

heheh i zcym jest "wartośc "w dzisiejszym świecie, zcasem mam ochotę uciec od tego chorego kłębka emocji zasad i bóg wie czego jeszcze

Gość uuuuppppupppuppppppppppupppppp