Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość detective__

Gdzie szkoła detektywistyczna w Warszawie?

Polecane posty

Gość detective__

Czy ktoś się orientuje, gdzie w stolicy można zrobić taki kurs? Z tego co się orientuję szkoły tego typu organizują chyba kursy połączone z "pracownikiek ochrony". Mnie zależy jedynie na kursie na detektywa.

Gość ja też bym chciala
może ktoś wie??????? fajna sprawa

Policealna Szkoła Detektywów i Pracowników Ochrony ul. Cieszyńska 8 (budynek SP nr 33), 02-716 Warszawa tel. 0602 367-510, 601 42-32-22 www: http://www.psdipo.pl e-mail: info@psdipo.pl 10 sec szukania w Google.... tak ciężko wpisać trzy słowa?

Gość Do Levviatan
a tak ciężko przeczytać ZE ZROZUMIENIEM tekst autora?? Chodzi o sam kurs detektywistyczny, a nie połączony z innym. Jeżeli nie rozumiesz prostych słów to może powinnać cofnąć się do szkoły podstawowej albo po prostu nie jesteś specjalnie kumata delikatnie mowiąc :)

Gość lechu007

niestety programy nauczania są tak ułożone że nie ma "czystej" szkoły detektywistycznej (policealnej)

Gość PATRIXA
nie iwem gdzie jest:(ja tez bym chciała sie tam dostać chodz nie mieszkam w Warszawie:(czy ktos wie gdzie ona jest?

Gość fgfdgd
szukałem i w polsce chyba nie ma. w południowej na pewno nie (chyba że w tym roku coś powstało). najbliżej w czechach coś takiego było.

Gość gość
Polecam stronkę kursydetektywistyczne.com.pl, organizuje biuro Jaran, słyszałem, że są dobrzy i bardzo przykładają się do swojej pracy.