Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aakk

Książki - opinie, bestsellery - jaka strona www?

Polecane posty

Gość aakk

Zna może ktoś z was stronę gdzie znajdę najbardziej popularne, najlepsz obecnie książki, najlepiej żeby były tam również opinie czytelników??

Ja polecam Ci stronkę księgarni Selkar.pl. Tam znajdziesz bardzo duży wybór książek, w tym także bestsellery. Ja najczęściej korzystam z ich oferty thrillerów, z tego wględu, że uwielbiam je czytać. Jeden z moich ulubionych gatunków książek. Wywoływanie odrenaliny, tajemnica, zagadki.. Z pewnością znajdziesz tam coś co przypadnie Ci do gustu. Polecam.

Gość panic
ja przeważnie kupuję na goneta.net, może nie ma tam najpopularniejszych książek, ale na pewno są najlepsze..jak przeczytasz chociaż jedną to się przekonasz :)

Osobiście e-booków nie polecam... Po takiej "sesji czytelniczej" zawsze wypływają mi gałki oczne. No i monitor jednak nie ma tej duszy co żywa książka. A co do opinii fruttis999, rzeczywiście, selkar ma bardzo bogatą ofertę i mnóstwo promocji, zaglądam tam często, bo można wyłowić perełki za niewielką kasę :)

Gość gość
Łapcie namiary: https://livro.pl/ Od razu na stronie głównej macie podane konkretne książki, które są godne uwagi. Tzn. tam macie przewijaną listę bestsellerów. Fajnych pozycji nie brakuje, a z takich świeżych to polecam "Pocieszki" od Grocholi.

Gość gość
Polecam stronę wydawnictwa Poligraf http://wydawnictwopoligraf.pl/. Zawsze zamawiam u nich zamawiam. Ostatnio kupiłam książkę "Feralna Umowa" Wiesława Rybskiego, która przy okazji polecam przeczytać!

Gość manka

A po co zamawiać? Nie lepiej czytac na czytniku? Ja mam inkbooka i korzytstam z legimi. Nie dość, że jest 100x wygodniej to cenowo taki czytnik też wychodzi lepiej niz kilka ksiazek ktore pozniej kurza sie na polce. Ale co kto lubi XD