Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwesterr4

moja była jest chora

Polecane posty

Gość sylwesterr4

kochałem ją bardzo,ale nie moglismy razem byc była znacznie młodsza,niedojrzała emocjonalnie.Chora na bulimie.Czesto się kłociliśmy.Nie układało się.Mamy kontakt ja nie chce do niej wrocić..Ostatnio tak się złozyło że wyladowalismy jednak w łózku.Mam wyrzuty sumienia z tego powodu.Wtedy zaproponowała że jak nic innego od niej nie chce to moge ją "tylko sobie bzykać..Kiedy będę chciał..żebym tylko się znią spotykał..I moge szukać w tym czasie innej....Oczy mi wyszły ze zdziwienia...

Gość zwykła dziffka

Gość sylwesterr4
jak powiedziałem co o tym myśle.Tłumaczyła że to z uczucia do mnie że chce chociaz przez moment mieć mnie przy sobie:O

Gość sylwesterr4
byłem jej pierwszym

Gość ofermm a
ja też nie mogę wyjść ze zdumienia że kobiety naprawdę tak lecą na takie gnidy. przecież to się w głowie nie mieści!!!!

Gość pati215
a ile masz lat a ile ona?

Gość sylwesterr4
ja 30 ona 21

ofermm a - ale dlaczego od razu gnidy? Fakt, jak facet będzie się z nią nadal bzykał to trochę lipa, bo ona jednak coś tam do niego czuje. ale z drugiej strony co to za laska, która wie, że facet nic od niej nie chce, a grzmoci się z nim "bo chce mieć go przez chilę przy sobie" :O

Gość pati215
21.... no dziwne bo wydawalo mi sie ze ma z 16... nastlatki zwykle zachowuja sie w ten sposob

Gość oleeee
a moim zdaniem to ona bardzo jest nieszczęsliwa , to takie żebranie o troche uczucia , sex to jakies przytulanie pocalunki jakaś namiasta uczucia więc ona chce chociaz tyle . moim zdaniem nie powinienes z tego korzystac , bo jeszcze bardziej ja unieszczęsliwisz.

Gość ofermm a
dlaczego, bo scierwo dorwało młodziutką dziewczynę najwidoczniej z jakimiś problemami z samoakceptacją (ta bulimia) i to wykorzystuje żeby sobie poruchać. dlatego że jakby to była moja siostra czy córka to skurwysynowi bym nogi połamał.

no jasne, będziecie się bzykać \"niby\" bez zobowiązań, a jak się jednak okaże, że zaczniesz szukać lub jakaś się pojawi na horyzoncie, to cię wpuści w dzieciaka i się skończy beztroskie bzykanko ;) Na takie ukłay można iść z kimś, kto jest emocjonalnie świeży o odporyny, a ona jest w Tobie zakochana. Niestety, tak sie często kończą desperackie próby zatrzymania przy sobie faceta, kosztem szacunku do siebie samej. Nie wierzę, że sie wywiąże z warunków, które teraz przedstawiła - nie ma na to szans. Władujesz się takim układem kanał, bo to nie TA kobieta :)

Gość ofermm a
no proszę kto się tu nam pojawił 🖐️