Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piwaa

Jak odnowic kontakt?

Polecane posty

Chcialabym miec kontakt z moim bylym,uwazam ze dobry z niego czlowiek.. i wiele korzysci oboje bysmy mogli miec z tej znajomosci..Niestety On na nic nie reaguje ..a co dziwnego mam kontakt z jego rodzina, ma ktos jakis pomysl?

umów się z nim np. na spotkanie towarzyskie przy piwie (takie aby tylko pogadać) i to już będzie coś na dobry początek

Gość ofermm a
tak, zostaw człowieka w spokoju. najlepsze są takie laski które najpierw kopną cię w dupę a potem "szukają kontaktu".

levviatan Ale on sie w ogole nie odzywa,nie odbiera tel. nie odpisuje na smsy ..;/wiec nawet nie mam jak sie z nim umowic..;/ Offer ma Fakt ja powiedzialam,ze to konix naszego zwiazku, ale to on odszedl..;/ i nie rozumiem po co udawac ze sie nie znamy.. skoro bylismy ze soba tak blisko>?! Jakies inne rady?

Gość On wyraźnie
tobie mowi KONIEC, a ty robisz sobie nadzieję, że to nie jest koniec. On nie chce żadnego kontaktu z tobą czym prędzej to zrozumiesz tym lepiej dla ciebie. Narzucasz mu się i tyle Moja dziewczyna też chciała "odnowić kontak ze mną", ale NIE MA MOWY Dla mnie KONIEC ZNACZY KONIEC i nic więcej, kłaniam jej się na ulicy to fakt, ale to nie znaczy, żeby ona mi dupę zawracała ... Nie znosze nahalnych dziewuch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość widocznie on nie jest
takim materialistą jak ty i mówi tobie ODCZEP SIĘ ODE MNIE to dla mnie oczywiste