Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzoskwinka_27

slub 11.09.2010

Polecane posty

Czy ktos z Was planuje ślub na ten termin??Jak wyglada sprawa z załatwianiem wszystkiego?Bo ja dzis chciałam zarezerwować sale i okazało sie..ze trzeba sie spieszyc bo juz nie ma terminów...jestem z okolic Bielska

ja mam slub 06.06.2009 i musialem z moja narzeczona juz rok wczesniej zalatwiac wszystko no i tez bylo ciezko, ale juz wszystko mamy takze super ;)

Gość lukasz0123
Ja może bym planował, ale brakuje tylko narzeczonej :)

Gość do łukasza
narzeczona moge byc ja:)

Gość lukasz0123
A już myślałem, że zostanę singlem do końca życia:)

hihi jak pieknie...juz sie ludzie w pary dobieraja na moim topiku:) ja dzis musze pogadac z facetem czy sie nie wycofa ...a jak sie wycofa to sala klepnieta i bede meza na forum szukac:)

Gość lukasz0123
Jak Cię rzuci to ja jestem pierwszy w kolejce

Gość do łukasza
łukaszku mój drogi to kiedy rezerwujemy sale...ja juz nie chce byc sama....

Gość lukasz0123
A były już oświadczyny?

Gość do łukasza
no ładnie...znowu niewierny.....eh...ci faceci.... a tu taki potencjał nie wykorzystany....

Gość do łukasza
no nie ale teraz sale zamawia sie2 lata do przodu, takze spokojnie zdazymy...

Gość lukasz0123
wierny będę do ślubie

Gość lukasz0123
a skąd jesteś?

Gość lukasz0123
"znowu niewierny.....eh...ci faceci...." - kolejna, która wierszem mówiła, ślub obiecywała i w końcu ze ślubu się wycofała:) Ciężki mój los :)

łukasz..nie trać wiary..mnie w ciagu godziny dopadła tzw miłosc...a juz watpiłam:-) nie wiesz nigdy co za rogiem sie czaii,pojedziesz autem, wjedziesz lasce w bok i juz niezły powód do zakochania:) albo..napiszesz posta na kafeterii,panna odpisze i juz mamy big ajlowju;-) Poczekaj do wieczora, moze mój sie wycofa hahaha

Gość lukasz0123
Brzoskwinka_27: Jesteście już zaręczeni?

nie ale ogladalismy juz pierscionki ja chce zareczny w drugi dzień swiat bozego nardzenia..ale wtedy bedzie juz za pozno na załatwianie spraw zwiazanych z sala, orkiestra..zostana nam listopadowe terminy :-/a ja chce wrzesień i koniec hihi despotka ze mnie

Gość lukasz0123
hmmm W takim razie jak będę pierwszy. Jeszcze dzisiaj się Ci oświadczę. Zaraz jadę do sklepu jubilerskiego, a potem do razu do Ciebie:) Najlepsze są spontaniczne decyzje.

OK kto pierwszy ten lepszy..zahacz o Kruka mam tam wybrany taki mały brylant za 2050 :) rozmiar 15....a ile masz latek i skad bedziesz jechał????

no widzisz i juz odpadasz...powiedziałam jaki chce a Ty zaczynasz jaki ty masz zamiar kupic..jak taki kupisz to bedziesz w nim chodził mi on nie siada jakis taki wybrlantowany..Okropny....ja chce z Kruka konkretny i albo ten albo nie przyjezdzaj hehehe

Gość do łukaszka
no kochany obiadek juz ugotowałam kiedy przyjedziesz...??? ja tam wolałabym żeby pierscionek od narzeczonego był dla mnie wielka niewiadoma....

http://wkruk.pl/bizuteria/show/ ten mi sie podoba...o której mam sie ciebie spodziewac?? i mam sie przebrac czy moge cie przyjac w dresie??w koncu powinienes przywyknac do codziennego wygladu swojej nazeczonej i oczywiscie w domu chodze bez make-upu..zebys ne miał zludzeń..

ja wole nie ryzykowac zeby pozniej całe zycie sie nie wkurzac ze mi sie nie podoba....mój facet ma troszke inny gust ,podobny do Łukasza..duzo swiecidełek i brylancików i czym wiekszy tym lepszy... ma byc taki jak ja chce, planuje w nim chodzic najblizsze 55 lat wiec zero ryzyka :)

Gość lukasz0123
Podałaś zły link, więc dalej nie wiem jaki mam kupić. Co do stroju. Nie ma znaczenia. Może być nawet nago:)

jak to zły link??? znowu pewnie coś zmaściła.. teraz kochanie musze spadac...facet czeka:) ale Ty sie nie krepuj,wpadaj, zrobimy sobie mały trójkącik..bedzie miło:) moze tez sie załapac twoja "czcicielka" z tego postu:) Buziaki Kochani do poniedziałku

Gość intimitini
Oj ojj co chwilka i nowe terminy slubów sie pojawiają :) Mysle, ze warto zaczac zalatwiac wszystko wczesniej, bo wiadomo ze np.z kamerzysta lub fotografem moga byc problemy. Aa i szczerze powiem, ze gdybym planowala w najblizszym czasie malzenstwo, to chodzilabym podniecona tymi calymi przygotowaniami...a kupno sukni to dopiero bylaby euforia :) pozdrawiam przyszlych nowozencow ;)

Gość ejbisi
O kurcze ale date sobie wybraliscie, rocznica ataku na WTC.