Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniaczka rusha

zapach intymny

Polecane posty

Gość maniaczka rusha

Mój mąz myje penisa - pewnie codziennie, ale jak sie okazuje przy pieszczotach on smierdzi jakos brzydko. Mówiłam idz wymyj, poszedł i wymył aon znów śmierdział. Pytałam czemu tak smierdzi skoro myty. No tak sama woda jak wymyjesz się to i kobiecie tam smierdzi. Wysłałam go znów do łazienki by wyszorował główkę penisa żlem do intymnych częście- no i po czasie wrócił- udało sie pachnie. Moze to głupi temat ale z kims pogadac muszę. Czy wy tez zauwazyłyscie taki zapach u mężó czy tylko ja mam wyczulony węch? chorobe wykluczam oczywiście bo po wymyciu pachnie. No i teraz chwila śmieszna- zastanawiam się jak jest w rodzinach patologicznych, albo u cyganów - tam wogóle nie dbaja o siebie a co dopiero o penisa, zęby, pachy. takie współżycie z brudasami musi byc obrzydzające.

Gość Marta1979....
Hahah chyba topiki pomylilas:P

Gość MOZE MOCZ WYCZUWASZ

Gość mamamamamamamma
Wiesz, jeśli jest po całym dniu pracy to się nie dziw. Pot robi swoje. Wiadomo, ze sama woda smrodku nie usunie. Daj mu swój żel do higieny i niech się zawsze przed seksikiem umyje. Mój mąż codziennie wieczorem bierze szybki prysznic więc nie wyczuwam zapachu...

Gość maniaczka rusha
nie chce mi sie wchodzić na inny. Jestem w ciązy więc jestem tu i sobie czytam i ten topik zalozyłam. no ale chyba jest wazny tak samo jak topiki typu, mój chłopak nie zdjął majtek ale mu poleciało- czy jestem w ciązy.

Gość maniaczka rusha
on ma swój żelik ale chyba wychodzi z załozenia ze nie będę wąchac, no ale przy pieszczotach to czuję to. ta główka taka sliska jest:) a po wymyciu od razu błyszczy czystością.

Gość Marta1979....
Sa zele do higieny intymnej i niech szoruje wieczorem :) moj facet zawsze uzywa zelu nawet jak sexu nie ma.

Gość jacobs
moj mąż myje penisa -PRAWIE CODZIENNIE-prawie robi różnicę :-)i masz wytłumaczenie

Gość rrrrrrrrrrrr
a co do patologii to on wali ona też i jakoś sie kręci;) po pijaku nie wąchają:D

Gość tysudjcka
a ja mam pytanie z innej beczki ... Jestem w ciązy i dlatego pozwole sobie tutaj zapytać :P Zawsze przed seksem idę się podmyć. Mój Mąż uważa że to niepotrzebne ponieważ zmywam cały zapach kobiecości. On woli jak się umyje rano a nawet dzień wcześniej pod wieczór. Mnie to strasznie krempuje a jego podnieca. Używam wkładek, po każdym siusiu porządnie się podcieram ale i tak czuję się nieswojo gdy mnie tam pieści a ja się nie umyłam przed. A jakie jest Wasze zdanie ?

Gość o fujjjjj
bleee "smierdzi brzydko" dgyby moj mąż smierdział gdy zaczynamy się kochac to już nawet po umyciu nie miałabym na niego ochoty

Gość samoloty w głowie
w zyciu nie poszłam do łóżka nie umyta z dziurki śmierdzi tak samo ostro jak z penisa

Gość ciassteczko
porostu nie dokladnie myl samom wodom opukal fuj powiedz mu ze jest jeszcze mydlo

Gość ja idę
kładę sie do łózka czysta i tego samego oczekuje od mojego partnera!codzienna higiena to chyba nic strasznego i nie wymaga jakiegoś dużego poswiecenia :)

Gość ja idę
a moze jednak nie myje się codzinnie??i stąd ten brzydki zapaszek ??

Gość do jacobs
ona napisała że myje PEWNIE codziennie a nie PRAWIE

Gość kawa maxwell
przeciez cipka tez zajezdza

Gość xyxxx
moja nie bo 2 razy dziennie sie podmywam :P

Gość Anialisa

Gość Kondziaa
Wiesz co, to chyba zależy od tego, jak mocno się facet poci i jak ostry ma zapach, tak ogólnie. Kiedyś byłam z facetem, który i zapach potu miał ostry, i no właśnie - nawet po kąpieli sikol mu śmierdział niemiłosiernie. Szybko zakończyłam tamten związek, bo najzwyczajniej zaczęłam się go brzydzić, jak zauważyłam, że nawet bardzo dokładne i długie mycie nie pomaga. No cóż, życie. A teraz mam męża i on pachnie cudownie, nic mu nigdzie nie śmierdzi, nawet jak się wykąpie rano lub parę godzin przed seksem. Ma bardzo delikatny zapach, taki jak powinien według mnie być, a to podnieca, a nie odrzuca.

Gość moment prawdy
sikol :) :P

Gość do maniaczki
A Twoja cipka nie śmierdzi? Bo wiesz w ciązy zapachy sie zmienaja:D

Gość xcvsdfd
up

Gość taki stan - wszystko śmierdzi
Wiesz, mój mąż używa mojego żelu do higieny intymnej (tak się cwaniaczek nauczył, szkoda, że nie nauczył się go kupować :)) a i tak wyczuwam nieprzyjemny zapach. Dodam, że jestem w 35 tc, zapach mam strasznie wyczulony i mimo iż biorę codziennie prysznic używając zapachowych żelów, to sama ze sobą czasami nie mogę wytrzymać, bo dziwnie pachnę. Wcześniej tak nie miałam

Gość nie zgadzam sie...
dziwne ze po myciu smierdzi.Podejrzany facet

Gość dorcia33
Moj mezus tez lubi jak przed sexem nie szoruje sie tam jak maniaczka..hehheh.Ja oczywiscie i tak sie szoruje,bo wtedy moge sie rozluznic i sexik francuski jest the best!!