Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMOCY TRADZIK12

Avene, Vichy, La Roche, czy Uriage??pomozcie...

Polecane posty

Gość POMOCY TRADZIK12

Witam! Bardzo proszę o pomoc! Mam 23 lata od niedawna mam trądzić i zaskórniki (extra....). Leczę się od dwóch tyg. dermatologicznie, biorę antybiotyk, i dostalam maśż na noc. Chyba schodzi, ale oczywiście antybiotyk muszę brać nadal i schodzić małymi dawkami. Inaczej - wielkie podskórne pryszcze ustępują, ale zaskórniki niestety SĄ. Zapytałam pani dermatolog jaki krem na dzień. Niegdy nie stosowałam kremów z apteki, tych jednak droższych. Poleciła mi te cztery, które zapisałam w temacie. Czy któraś sotosowała któryś z nich? Może mi polecić?Nie wiem, który wybrać, a dla mnie to spory wydatek..dodam, ze głównie chodzi mi o zaskórniki, bo z wielkimi pryszczami poradził sobie antybiotyk..Dodam, że slyszama, że Vichy jest z nich najgorszy...Acha..bardzo proszę nie polecajcie mi całych serii - jestem studentką nie stać mnie.. na razie chciałabym tylko krem...DZIĘKI Z GÓRY

Gość POMOCY TRADZIK12
uppp:(

Gość laroche
Ja kiedys stosowalam la roche , i jak dla mnie chyba najlepszy , avene to taki sabie , vichy przereklamowane

Gość POMOCY TRADZIK12
Bardzo Ci dziękuję, a jakiego la roche używałaś? Dermatolog zaleciła mi zwykły, 40ml taki z pompką effaclar. Natomiast ja czytałam, że fajny jest Effaclar K w takiej tubce...nie wiem, który lepszy?

Gość kllk
up

la roche eposay Effaklar K jest bezkonkurencyjny, innymi w ogole sobie nie zawracaj glowy. :). I jest znacznie lepszy niz zwykly, sprzedalam info o nim wielu kolezankom i uwierz mi, ze kazda jest zachwycona.

Gość kllk
Dziękuję:) Więc na pewno kupię ten, zwłaszcza, że już mi się obiło o uszy, że jest dobry:)

Gość jak dla mnie
la roche beznadziejny,mialam całą serię,vichy też nic specjalnego,myślę,że avene lub svr-lysanel active

spróbuj wejść na wizaz.pl i poszukac recenzji o tym kremi, ręczę że ma chyba jedne z lepszych opinii na calym portalu.

Gość xbbv
Moz\e ktos jeszcze odwiedzi ten topic...mam prosbe, zamowilam La roche posay effaclar K na allegro, za 30zł, wydawał się oryginalny, właśnie przyszedł, ale dziwnie pachnie...mnie ten zapach kojarzy się z mleczkiem do czyszczenia (??)...jest nieladny..dosc chemiczny...czy tak powinien pachniec ten krem? Czy moze jakas podroba? Data waznosci jest ok, z góry dzieki za odp...

Gość xbbv
moze jednak ktos pomoze??