Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mięciuteniucieczkie

Miękkie włosy

Polecane posty

Gość mięciuteniucieczkie

co zrobić, żeby włosy były elastyczne, miękkie i gładziutkie w dotyku? Czy zalezy to od rodzaju włosów?

Gość mięciuteniucieczkie
eeh.. szkoda, że mi poleciłaś właśnie tą.. bo jeżeli uważasz, że jest dobra to taka powinna być, a tak się składa, że właśnie mam na głowie placente.. i to już którys raz.. miałam na 100% już ja jakieś 30 razy.. i nie ma najmniejszego efektu :(

Gość nie moge zrozumiec
ale mialas wlansie te z lozysk? no nie wiem, dla mnie jest swietna...moze za krotko ja trzymasz? albo nie nakladasz recznika na wlosy nia pokryte?

Gość hehehe a ja mam mieki i chcial
abym zeby byly sztywniejsze. niestety miekie wlosy sa zazwyczaj cienkie

Gość mięciuteniucieczkie
no ja mam bardzo grube i bardzo gęste, a BARDZO bym chciała miekkie i cieńkie. Tak.. mam własnie tą placente.. identyczną. Jedwab też z salonu mam.. jakis jeszcze balsam.. spray jakiś. Nie próbowałam jeszcze jednej jedynej rzeczy.. wax. W aptece tego nie ma! więc nie wiem gdzie kupić, a z allegro nie chce zamawiać. A stosowałam nawet te maseczki z jajek itd. I jak tu miec ładne włosy..

Gość mięciuteniucieczkie
heh.. a mnie wysmiały, że chce odzywke w aptece kupować. Ale w sumie patrzałam tylko w tej jednej.. a w okolicy mam chyba z 6 aptek.. najgorsze, że wiele osób pisało, że jest super, a wiele osbó, że nic nie daje i boje się, że na mnie też nie zadziała jak wszystko inne

Gość pierd.olisz
mi pomaga pantene intensywna regenaracja. też mam grube i były szorstkie bardzo. pantene mi troche pomógł. włosy mi aż błyszczą po nim. fajna jest też odżywka herbal essence żółta z chryzantemą kinkem i pomarańczą. dla mnie rewelka.

Dobre są szampony i odżywki Dove. I jak ładnie pachną :)

Gość mięciuteniucieczkie
miałam kilka razy i dove i pantene też nic nie dawały.. ale i tak w tej chwili mam własnie dove :)

Gość pierd.olisz
po tych placentach. mlecznych i marchewkowych odżywkach miałam stronki dziwne na głowie. chyba działanie tych cudów zależy od włosów. u mnie klapa była...podobnie wax średnio sie sprawdzał. jak zamierzasz go kupić, na początek kup w saszetkach, jak podejdzie zainwestuj w duze opakowanie. saszetka ok3 zł kosztuje. ja psikam włosy odżywkami marion jeszcze. super są. i tanie. wcieram we włosy tez radical raz czy dwa razy na tydzień na noc. i mam superanckie włosy. trzy miechy temu miałam fure siana:D po trzech latach prostowania, tak swoją drogą...

Gość mięciuteniucieczkie
ja prostuje juz prawie 3 lata.. też miałam radical, ale bez skutków

Gość chareze fil
idź do fryzjera żeby ci podciął i ścieniował efekt murowany że będą miękkie

Gość mięciuteniucieczkie
byłam, byłam.. przerzedzone, pocieniowane.. końcówki podcięte, a włosy i tak takie same

Gość pierd.olisz
odstaw prostownice. ja tak zrobiłam. od sierpnia nie prostuje. lecze je. już jest super. tyle kasy co ja na odżywki wydałam...kurde. ale i tak susze co rano używając preparatów termoochronnych. i o dziwo są nawet proste, mimo że nie umiem ich modelować. nie są już takie suche i sianiste. prostownica to syf.

Gość pierd.olisz
mogę ci poradzić jeszcze ziołowe płukanki ze skrzypu i rumianku( chyba że masz ciemne włosy to bez rumianku bo ci może ciut rozjaśniać) dwa razy w tygodniu. włosy się robią naprawdę ładne. i jeszcze chwalona na kafe cebula. jem ostatnio codziennie do kanapek. i nie wiem czy to od odżywek, radicalu czy od cebuli ale włosy mam lux.