Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 09834697

Wykształcenie

Polecane posty

Gość 09834697

jako zmienne wyjaśniająca już od dawna nic nie znaczy w dobie prywatnych uczelni, studiów zaocznych każdy idiota ma tytuł mgr teraz to dr spełnia rolę dawnego mgr powszechnie wiadomo, że liczy się parę szkół w PL a reszta to dno a potem takie ludziska gadają jakie to nie są ą ę :O

Dobry mgr po dobrej uczelni zawsze będzie miał wzięcie :D Szkoda życia na doktora :D

Myślę że wszystko teraz zależy od uczelni. Państwowy uniwersytet w dużym mieście trzyma jednak wyższy poziom niż jakaś prywatna uczelnia na dalekiej prowincji...

Gość aazeezaeezea
a co ja mma powiedziec? ja skonczylma stusia 15 lat temu

Gość JulieMcNamara
nie prawda,ja mam magistra jednej z najlepszych uczelni w kraju,ale co z tego skoro nie mam doswiadczenia(nie wiem kiedy mialabym je zdobyc ucząc sie dziennie).wiec tez jest dupa z szukaniem tej roboty.i to prawda,teraz kazdy ma magistra,konczajakies prywatne szkoly z dupy,albo lepiej prywatne i to zaocznie,ale mają doswiadczenie. przestalo sie liczyc ze studia dzienne,ze bardzo dobra uczelnia.liczy sie brak doswiadczenia

No ale też zależy jaki kierunek się wybierze... Porównajmy np. medycynę a filozofię przyrody nieożywionej

Gość ekati
"przestalo sie liczyc ze studia dzienne,ze bardzo dobra uczelnia.liczy sie brak doswiadczenia" nieprawda, ja ostatnio brałam udział w komisji rekrutacyjnej i z 30 kandydatów wybraliśmy do drugiego etapu wyłącznie ludzi po państwowych uczelniach. co prawda 2 z nich studiowały zaocznie, ale wpis, że studiowało się np. na Uniwersytecie Warszawskim dużo daje.

A jest coś takiego jak filozofia przyrody nieożywionej? :D To by znaczyło, że technologia drewna traci swoje szacowne miejsce najgłupszego kierunku :D

Gość cosmogirl
Ja studiowalam na dwoch uczelniach zagranicznych i tez nie mam pracy. Jestem zalamana ;-(

Jest :D Jak również filozofia przyrody ożywionej :D Tylko nie pamiętam czy na KUL-u czy na UMCS-ie ... :D:D:D

buahaha :D:D:D:D Szczyt szczytów, a niby już nikt nie pójdzie w kamasze :D więc nie powinno byc bzdurnych kierunków :D

To tak samo jak socjologia i politologia. Te kierunki są chyba na każdej uczelni prywatnej. Fakt takie zawody są ważne, ale ile politologów nam potrzeba ?:P

:D Ja nie wierzyłam w technologię drewna, dopóki nie zobaczyłam na stronie uczelni :P No cóż, ludziom chyba się nudzi, jeszcze na takie bzdety wydawac kase?! :D

Gość JulieMcNamara
niestety,no ja konczylam najlepszą uczelnie techniczną w kraju,i co z tego,ciezko teraz cokolwiek znalezc,i niestety nie tylko ja tak mam ze znajomych z mojej uczelni.brak doświadczenia naprawde duzo przekresla:(załamka

Jeżeli ktoś CHCE studiowac technologię drewna, to ok :) Ale większosc traktuje to jako wypełniacz:P Co do filozofii to hmmm... pytanie: po co? :p Żeby siedziec na zasiłku?

Gość JulieMcNamara
no jak to która jest najlepsza uczelnia techniczna?Politechnika Warszawska!