Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysia-misia

prosze o rade

Polecane posty

Gość pysia-misia

zastanawiam sie, czy tabletki reklamowane w telewizji, typu Linea, Clarinol CLA naprawde pomagaja spalac tkanke tluszczowa i ksztaltowac szczupla sylwetke. czy ktoras z was je stosowala?

Gość golo
a moze tak troche cwiczen?

Gość pysia-misia
cwiczenia owszem, ale na efekt trzeba dlugo czekac-chcialabym to przyspieszyc.

owszem pomagają ale tylko jeśli dodatkowo ćwiczysz. tylko Dzięki tabletkom się nie wykształtuje i nie spali tkanki

Gość etammmmmmmmm
hm ja i rezultat marny piłam tez kawe i herbate odchudzajaca daja lepsze efekt bo masz zoładek pełny a i takie tabletki chitinin( nie wiem dokładnie jak się pisze) one rosna w zoładku a i jadłam chrupki kukurydziane tyle na poczatek potem zołądek sie skurczy i juz moge jesc normalnie małe porcje ale teraz jestem w ciazy wiec dieta poszła pa pa

etammmmmmmmmmm czy te leki chitinin można kupić w aptece? wspomagają odchudzanie??

Gość etammmmmmmmm
tak one zawierają jakiś wyciąg chyba z krewetek sa bez recepty cos kólo 50 zł ja kiedyś chodziłam do dietetyka i tam mi przepisali a poźniej sama kupowała

powiedzcie który z tych leków jest najlepszy a właściwie przynosi najlepsze efekty: LINEA, CLARINOL CLA, BIO CLA Z ZIELONĄ HERBATĄ bo jest ich tyle że nie wiadomo który wybarać :))

ej no weźcie napiszcie odpowiedzcie na pytania PROSZĘ O SZCZERE I SPRAWDZONE ODPOWIEDZI