Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakiejaki

Jakie buty do tych spodni???

Polecane posty

Gość jakiejaki

Poradzcie. Kupilam spodnie z ekoskórki, jest teraz na to popyt, i wiem ,ze rurki nosi sie np do szpilek, ale mozna i do baletek,czy kozakow, ale ja kupilam spodnie (fishbona) z rozszerzana nogawka- z boku zatrazaski, podrzuccie fotki jakichs butow ktor epasoje do tego typu skajowych spodni http://img3.imageshack.us/my.php?image=45123770.jpg

Gość minna
Wpisz w googlach spodnie skórzane a potem szukaj i galeria. Tam coś powinno być. Z tego co widziałam na modelkach to do takich spodni najczęściej czarne pełne na wysokim obcasie.

Gość minna
sorry Grafika a nie galeria miało być.

Gość sluze pomocaaaa
spodnie te to moim zdaniem totalny obciach, wiec nie trac kasy kupujac specjalnie do nich buty, poza tym wygladzasz w nich jakbys miala tylek plaski jak nalesnik

Gość hania1234
a moze ona ma plaski tylek?? :P co sie czepiasz dziewczyny.. moim zdaniem szpilki jak najwyzsze, najlepiej z czubkiem - kolor zalezny od dodatków, choć czarny jak spodnie wydluzy optycznie noge ;)

Gość sluze pomocaaaa
jak rozdawali tylki, to moze ona stala po rozum, wiec wcale tego nie wysmiewam :), ale niech przynajmniej tego nie podkresla :P

Gość moderna
Najlepiej skórzane i koniecznie na wysokim obcasie, mogą być czarne,bo na pewno ten kolor będzie pasował.