Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sabiiiinna

Chłopak Koleżanki Zakochał się we Mnie

Polecane posty

Gość Sabiiiinna

Nie wiem co robić:(( chłopak mojej koleżanki dzisiaj wyznał mi miłość powiedział że od początku jak mnie poznał poczuł coś, ale nie wiem jak postąpić, oni są ze sobą 5 lat:((((

Gość Sabiiiinna
boze co mam robic?? czy mam o tym powiedziec kolezance?? boje sie ze nie zrozumie i jeszcze nie bedzie chciala mnie znac

Gość lukasz0123
A Ty coś do niego czujesz?

Gość tez mam taka sytuacje

nie dawaj mu nadzieji, lepiej zeby zostal chlopakiem twojej kolezanki, niz twoim.. tobie tez moglby cos odwalic.

Gość Sabiiiinna
no co ty ja nic do niego nie czuje, , po za tym on nie jest w moim typie, podoba mi sie kto inny, ale nie wiem co mam robić i jak postąpić. Powiedziałam mu już o tym że: nie jesteś w moim typie, sorry ale podoba mi sie ktos inny. Ale on nadal uparcie tkwi przy swoim że sie zakochał iże już tak dłużej nie może, dzisiaj jak wracałam z zakupów zatrzymał się autem i powiedział: sabina ja dłużej tak nie mogę, bardzo cierpię z tego powodu, zakochałem się w Tobie, długo ukrywałem to, męczyłem sie z tym ale nie potrafię dłużej, wiesz ile czasu mi zajęło żeby sie przełamać i powiedzieć ci to? To jest silniejsze ode mnie. Co mam robić?:(

Gość AnimozzzZ
ile wy macie lat? że tak spytam

Gość Sabiiiinna
Ja mam 19, moja koleżanka ma 26, chłopak ma 27.

Gość Sabiiiinna
boję się że stracę koleżanke:(

Gość AnimozzzZ
to co w tobie takiego zobaczył en facet? czym ty sie roznisz od kolezanki w wygladzie

Koleżanka to koleżanka, sądzę, że uczciwosc wymaga, żeby ona się o tym dowiedziała, ale od niego, nie Ciebie.

Gość Sabiiiinna
no nie wiem sama, moja koleżanka ma piękne blond lśniące włosy do ramion zdrową cerę, pękne oczy, zawsze ładnie ubrana, ma coś około 165cm wzrostu i waży jakieś 56kg. Ja: 171cm, 47kg, zwyczajne długie czarne włosy, piwne oczy.

Gość Sabiiiinna
wiem, ale wiem że on jej tego nie powie, a Ona jest taka dobra, wrażliwa uczuciowa, zawsze pomocna:((( co mam zrobić żeby on znowu ja pokochał!!!:(((

Nikogo do miłosci się nie zmusi, po co mialaby tkwic w zwiazku z kolesiem, ktory na nia nie zasluguje? :p

Gość Sabiiiinna
bo ona go bardzo kocha, nie wyobraza zycia bez niego, jaksie to wszystko wyda nienawidzi mnie:(

Gość 232342342
mysle,ze jezeli to jest tylko kolezanka, to nie powinnas sie mieszac, bo jesli powiesz to tej kolezance, to moze stwierdzic ze np ty sama na niego lecisz i ze mowisz takie rzeczy po to,zeby go zdobyc,albo moze sie obrazic czy cos. Jesli jest to przyjaciolka na ktorej ci zalezy, to bym wziela tego kolesia na strone i powiedziala,ze przykro mi,ale nie odwzajemniam jego uczuc, i jesli mnie kocha to to znaczy ze nie kocha swojej dziewczyny,w zwiazku z tym powinien sie z nia rozstac i ze ma na powiedzenie jej tego jeden dzien, bo potem ty jej sama o tym powiesz, bo ci na niej zalezy. Wiem jak to jest, dziewczyny zaslepione miloscia moga sie dac wiary czemus takiemu lub zrzucic wine na ciebie, proponuje sie jakos zabezpieczyc, np powiedziec o tym chlopaku jej dobrej przyjaciolce, wtedy, jesli on jest chamski i powie jej ze to ty na niego lecisz, to bedziesz miala dowod :)

Gość Sabiiiinna
nie, to nie jest przyjaciolka, to tylko koleżanka.

Gość Gość10
Ja jestem w podobnej sytuacji. Tylko, że ten chłopak zerwał już z moją koleżanką, ale jakby sie dowiedziała że Z nim chodze to by sie nie odezwała do końca życia . Już i tak miałyśmy kilka razy "wojny" z jego powodu. On pisze mi "sliczna" itp. jak ona to widzi to się odrazu obraża ! ! On wiele razy chciał sie ze mna spotkać sam na sam ale ja odmawaiłam . Co mam robić?