Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanna

Jednego dnia chcę mieć blond włosy, innego czarne, innego rude.

Polecane posty

Gość niezdecydowanna

też jesteście tak podatne np. jak zobaczycie inną laskę z fajnymi włosami? nie wiem na jaki jeden kolor mam się zdecydować i go nie ruszać.. ostatnio myślę o karmelowym jasnym

Gość sfsdfdgdfgdfg
hej jezeli chcesz mogę ci doradzić, musiałabym widziec twoja twarz, oczy... jezeli chcesz poslij zdjęcia martinellka@o2.pl pozdrawiam

Gość weronisiax
...Tez tak mam raz chcem blond a innym razem podobaja mi sie ciemne-takie jakie mam...Ach Zycie...

Gość to strzel se w leb
z takimi problemami na twoim miejscu strzelila bym sobie w leb - po co sie dalej meczyc ...

Gość blonka skoryy
tak ja jestem bardzo podatna :( wystarczy jakis film i aktorka ktora wzniesie u mnie autorytet i juz chce zmieniac wlosy

Gość maturka
Zrób sobie pasemka, a najlepiej szachownice na miejscu na rozum.

Gość weronisiax
no dokladnie sznur i dobre drzewo......

Gość wellness
a ja mam naturalny blond i nie mam zamiatu sie farbowac zielony se strzel:) fajny taki

Gość blonka skoryy
pasemka to nie to samo ja mam obecnie blond bo zafascynowala mnie jedna blondynka teraz fascynuje mnie brunetka:o tylko ja i braz to nie bardzo moje anturalne sa braz i strasznie mnie postarzaja od lat mam blond i moj facet mowi ze w takim mi najladniej a mi sie juz znudzil:o

Gość niezdecydowanna
cerę mam b. jasną oczy czarne brwi czarne.. ale ogólnie wydaje mi się że prawie każdy kolor mi pasuje... może dlatego nie mogę się zdecydować.. do błonki skóry- mam identycznie- zobaczę jakąś aktorkę i sama chcę takie włosy..

Gość blonka skoryy
najlepiej zostac aktorka lub mdoelka one maja co chwile inne:) latwo powiedziec hyhy i jak mam zrobic sobie braz skoro moj facet nie lubi mnie w tym kolorze ?? jeszcze rudy mi sie podoba ale szybko plowieje

Gość niezdecydowanna
w sumie najgorzej mam ze zdecydowaniem się miodowy blond czy ciemny brąz bo reszta kolorów to tak okazyjnie mi się podoba ale racej nie widzę ich u siebie

Gość ja teraz się wypowiem
Na szczęście ja już dawno zostawiłam faceta, który mówił mi jak mam wyglądać :)

Gość blonka skoryy
ja mam zielone oczy ciemne brwi i anturalny brazowy ciemny a obecnie jasny blond tylko wlosy juz poniszczone od rozjasniania i myslalam zeby je przyciemnic wtedy mniej bylo by widac a nie zetne bo zapuszczam

Gość blonka skoryy
mi sie podoba kolor wlosow gwen stefani do takiego dazylam

Gość blonka skoryy
no dobrze ale on mnie juz widzial we wszystkich kolorach i mowi ze najsliczniej mi w blondzie i w tym mu sie podobam najbardziej

Gość niezdecydowanna
znam kolesia, który zawsze deklarował sięże woli brunetki a chodzi od bardzo dawna z blondynką, kazał jej się ze 100 razy przefarbować na ciemno, ale ona go olała a mimo to są już z 5 lat razem ( a mają.. po 19ście ;p)

Gość Errika
Też tak mam i trochę to męczące jest;] ale powiem wam lepiej się opanować... Naturalny średni brąz, pierwszy raz farbowalam wiele lat temu na jakiś blond, ale denerwowaly mnie bo zawszew sloncu wydawalo mi się ze sie tak specyficznie świecą... Prezz pare ostatnich lat testowalam rozne brązy, i ostatnio nie wiem co mnie naszlo z ciemnego brazu postanowiłam je rozjaśnić... Rozjasniacz+farba i jeszcze raz tak samo i farba to wszystko w ciagu 2miesięcy... Wyszlo mi coś na kształt blondu ale nie czulam się w tym dobrze, więc zdesperowana znowu je przyciemniłam, farba ciemna nie pokryła ich zbyt dokładnie, są tak nieziemsko zniszczone ze już sama nie wiem co z nimi robic;/ mam nadzieje ze szybko mnie nic nie najdzie na rozjaśnianie:]...

Gość martablonddd
wiecie co ja tez tak mam bylam naturalna blonyna pofarbowalam na braz po 2 latach zmienilam na blond i mam go obecnie ale dziasisj chyba kupie farbe braz bo jakos mji sie wydaje ze mi nie pasuje ten blod zreszta sie zle czuje w nim a pozatym brunetki sa hot!!!!!!! hehe

Gość ja teraz się wypowiem
Ja też miałam już na głowie wiele kolorów łącznie z czerwonym, srebrnym czy perfidnie żółtym ... ale teraz tęsknię za swoim naturalnym ciemnym blondem :(

Gość odrosty są paskudne
dlatego ja dałam sobie spokój z farbowaniem bo musiłabym robic to co 2-3 tygo.gdyż włosy rosną mi bardzo syzbko i szybko widać odrosty a czeste farbowanie naprawde nisczy włosy:(