Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert Sz..........

pogubiłem sie w tym wszystkim..

Polecane posty

Gość Robert Sz..........
Moze jej nie kochales skoro tak łatwo pozwoliles jej odjesc? Potem chciala do ciwebie wrocic?

Gość lila224
--> a ja tobie napisze : jednak w waszym przypadku zdarza się to częściej

Gość muza24
A czy Ty na pewno chcesz się rozstać? Pomyśl, masz wybór: 1) Obecna, lecz z tamtą już zadnch flirtów 2) Nowa, a zrywasz z Obecną. Zero kontaktu z obecną, żadnej litości. Co wybierasz?

Gość Robert Sz..........
sam nie wiem wlasnie. Mam mętlik w głowie:( Tzn no pisalem ze sie pogubilem. do niedawna jeszcze bylem w 100% pewny ze kocham moja obecna dziewczyne. Tesknilem za nia strasznie. Bylismy dopasowani w lozku i temperamentem, ale pojawiła sie ta nowa i mi calkowice zawrocila w glowie. I teraz juz nic nie wiem. Jestem pelny watpliwosci, skoro nowa tak szybko zawrocilam i w glowie czy to mozliwe, ze tak naprawde nie kochalem obecnej. Moja obecna byla moja jedyna dziewczyna do lozka. nie spalem wczensiej z innymi, nie wyszalalem sie.Wogole zawsze uwazalem sie za przecietniaka i nie mialem brania u kobiet w przeciwienstwie do mojej obecnej dziewczyny. Az nagle pojawila sie nowa- sliczna świetna laska, równie mądra inteligentna jak obecna i mi wszystko wywrocila do gory nogami:/

Gość muza24
Ale tak to w życiu bywa, że nadchodzi czas próby... dlatego musisz sobie przemysleć którą wybrać, tzn czy zaryzykować i spróbować z tatmtą Nową czy może zosatac z Obecną. Nie wiem, zastanów się. Związek bez miłości nie ma sensu, więc jesli wiesz ze chcesz do nowej to lec do niej, ale nie oszukuj Obecnej. Tylko zastanów się czy to nie jest chwilowe zauroczenie.

Gość muza24
PS. ile macie lat?

Gość Robert Sz..........
oboje mamy 25

Gość Robert Sz..........
Ponad 150km i widywalismy sie tak srednio co 2 tyg, czasem co weekend.

Gość zxcvbnm./xcvbn
a co byś powiedział Obecnej, gdyby ona Ci rzekła, że się nie wyszalała i musi się jeszcze trochę w życiu popuszczać z innymi, by dowiedzieć się co i jak

Gość zxcvbnm./xcvbn
podpowiem: ZŻARŁA by Cię zazdrość, to oczywiste, ze swidomosc, ze wazna dla kogoś osoba, ktora Ci sie oddała po raz pierwszy chce kogoś innego, zajebiście ją ranisz tym

Gość milena188
Nie doceniasz tego co masz...szkoda dziewczyny , lepiej ją zostaw w spokoju bo zasługuje na prawdziwego kochającego mężczyzne. Ciekawe co bedzie kiedy ta druga Cie zostawi bo znajdzie sobie np nowego adoratora...moze wtedy zrozumiesz i dorosniesz do powaznego związku. Ps "dziewczyna jest kochana , sliczna , jestesmy dopasowani" czego Ci jeszcze trzeba? zawsze myslimy ze czeka na nas "cos" lepszego...szkoda ze niektorzy nie umią doceniac tego co mają.

Gość Robert Sz..........
Czasami przeszkadza mi to ze jestem jej drugim partnerem sexualnym a ona moim pierwszym. Ona juz sie wyszalała. co prawda powiedziala mi co ona na to poradzi ze jest jak jest i dlaczego ma placic za to ze ja nie zdązylem jak bylem bez niej.

Gość zxcvbnm./xcvbn
a tak z drugiej strony to musisz sie zastanowic co jest w Twoim zyciu wzniejsze: seks, czy miłosc. Ja tez kiedyś mialam sielankę w związku, dałabym sobie rękę obciąć, że jestem z tym jedynym, było idealnie, do czasu, aż nie poznałam kogoś innego, tyle, że nie tak jak Ty-ze strony erotycznej. Mnie on pociągał swoją osobą, intelektem uśmiechem.. no i musiałam wybrać, ale ja sie nie wahałam, nagle po prostu otworzyłam oczy i zrozumiałam, że nie kocham... zerwałam i jestem z tym drugim, ale powtarzam, mnie on nie zauroczył seksualnie, a uwierz mi, że to może Cię oślepiać

Gość muza24
Ona juz sie wyszalala? A co to znaczy? ;/ A jak Ty chcesz się wyszaleć? Ehhh, faktycznie zostaw ją, bo chyba nie zaslugujesz na nia. Wiem ze Tobie nie jest latwo, ze masz dylemat, ale skoro ona jest taka kochana to czmeu ja zosatwiasz? Ta nowa moze za moment sie zainteresowac innym facetem...bedziesz zalowal raczej, a Obecna raczej nie da szansy powrotu

Gość zxcvbnm./xcvbn
a myślisz, że dziewczyna zdążyła się wyszaleć, bo 2 facetów miała?? No proszę Cię Nie o to chodzi, Ty też nie powinieneś mieć kompleksu, wy faceci macie troche nie po kolei w głowach, liczy się dla was ilość, nie jakość, tak na prawdę jeżeli ma się ekstra partnerkę, to może zastąpić wszystkie te, które trafiły by Ci się przypadkiem

Gość Robert Sz..........
U niej to jest inaczej bo ona wie jak samkuje sex z innym. Ja mialem tylko ją. Ona juz przy mnie "osiadla" i pokochala takim jakim jestem. Ja tez ja kochalem, czy kocham nadal nie wiem, ale meczy mnie ten fakt. nie raz sie klocilismy i ona kiedys powiedziala ze ma obawy czy nie zaprgne sprobowac z inna. powiedzialem jej wówczas ze ona daje mi wszystko (bo tak wtedy czulem) i ze jej nigdy nie skrzywdze. Az do teraz:(

Gość zxcvbnm./xcvbn
A jak się nie wyszalałeś: czyt. nie poruchałeś wystarczająco dużo łatwych, nieszanujących się dupeczek, to rzeczywiście nie ma co gadać... Masz kompleks i tyle Mnie inni faceci też pociągają, ale nauczyłam się, że nie wdaję się w flirty dzięki czemu unikam sytuacji, w których ciężko jest powiedzieć "NIe chcę" Kiedyś też mi schlebiało, że ktoś mnie podrywa, że sie podobam itp ale wiem, że niewinne flirciki, źle sie kończą (tak jak u Ciebie) wiem co jest w życiu ważne i nie zamierzam spieprzyć fantastycznego związku tylko dlatego, że tak fajnie jest być adorowaną

Gość zxcvbnm./xcvbn
Wyszaleć się to nie znaczy poruchać ile wlezie za młodu

Gość muza24
..a teraz czego Ci brakuje?

Gość reerrereer
no faktycznie, nidojrzaly dupek z ciebie ale nie przejmuj sie, prawie kazdy facet jest taki, malo wartosciowych, wiec nie odbiegasz od normy ;) a norma to faceci gowno warci, wiec spoko...

Gość zxcvbnm./xcvbn
koledze po prostu brakuje seksu z inna dziewczyną, nie pozostaje nic, jak tylko nie ranić więcej swojej kobiety, tylko bezapelacyjnie zerwać, swoją drogą mam kilka koleżanek, których faceci sie nie wyszaleli i miały to samo, zostały porzucone, potem facet sobie pouzywał "życia" z rok czy pół i potem budził się w nim sentyment za prawdziwa miłością, czyli wracał skruszony z prośbą o wybaczenie i stwierdzeniem "głupi byłem"

Gość reerrereer
wstrętny smierdzący świr i egoista, ktory mysli, ze jest bog wie czym.... no ale tak mi teraz przyszlo do glowy. jestes kompletnym dnem i myslisz tylko o sobie, na dodatek masz mozg w majtkach... gratluję. mam nadzieje, ze obecna dziewczyna bedzie madra i kopnie cie w tylek gowniarzu i egoisto :)

Gość Robert Sz..........
Brakuje mi mojej obecnej, ale tej nowej tez.Nie wiem...az normalnie sam sie wkurzam na siebie ze taki pajac jestem:/

Gość muza24
po prostu jak to czytam to plakac mi sie chce ze tak mozna zranic...;/

Gość Robert Sz..........
Jak ja mam jej powiedziec ze to koniec? Aby bylo najmniej bezbolesnie i dlam nie i dla obecnej?

Gość paulaaaaaaaaaaa
czemu obecna czeka na Ciebie? przeciez takich rzeczy sie nie wybacza..ajak sie wybacza, to ok.. ale sie juz nie buduje w dlaszym ciagu zwiazku tylko sie ucina.. Robert- jestes egoista.. nienawidze takich gnojów jak Ty

Gość paulaaaaaaaaaaa
taki szczeniak... ja uwazam, ze takie gnojki niedojrzale, jak Ty, skoro w zyciu uczuciowym w ten sposob postepują, tym bardziej nie powinni uprawiac seksu... uprawiac seks powinny osoby dojrzale..

Gość paulaaaaaaaaaaa
nie powinny*

Gość zazwyczaj nie komentuje
Autor tematu jest niedojrzałym i zakompleksionym bubkiem. Dno i wodorosty ...