Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nina222

zycie uczuciowe

Polecane posty

czy znacie historie ,gdzie mezczyzna odszedl od zony do nowej kobiety...? ...poznalam zonatego mezczyzne [kilka mcy temu]jego zona nie jest kura domowa tylko bizneswomen ,ktora wiekszosc czasu spedza na silowni ....nie specjalnie zajmuje sie ich dwojgiem dzieci ,bo maja od tego nianie i opiekunke domu -wiec rowniez nie gotuje....On nie smialby powiedziec zlego slowa pod jej adresem ale mowil ze ich stosunki sa raczej chlodne,se kochaja sie srednio 5 razy w roku ...malo przytulaja ....poznalam go jak byl w delegacji u mnie w miescie -spedzilam z nim cudowne chwile -1 dnia goracy seks i tulenie sie a 2 bylam z nim po prostu bo bardzo zachorowal ...byl wdzieczny ze bylam przy nim -pozniej wrocil do domu i pisze do mnie emaile prawie codziennie-krociotkie -nie slodzi mi -po prostu utrzymuje kontakt i wspomina te dwa dni spedzone razem czy jest szansa ze sie zakocha we mnie ????przyjezdza tu znow za tydzien....pomozcie [ja 30 lat,on -35]

Jak widać głupota kobiet nie jest zależna od wieku, głupie są i stare, i młode :D:o

co tu jest kur... glupiego w tym?????w ktorym wy wieku zyjecie??? to znaczy ,ze jak ktos jest zonaty to juz nie moze sie zaangazowac ,ze nie moze mu sie trafic cos piekniejszego?-to musi byc z gory przegrane tak???? czemu tak generalizowac???? wszyscy maja jedna odpowiedz -jakis glupi schemat- on-klamie ,ze mu nie idzie z zona kochanka -jest szmatka ktora on puka ,ktora zbiera resztki ??? z jakich wsi wy piszecie????