Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baarbapapa

dajcie jakiś przepis na szybkie ciasto

Polecane posty

Gość baarbapapa

Nie mam pomysłu na ciasto, a zjadłabym cóś słodkiego... Dajcie jakiś przepis na w miarę szybkie ciasto

Gość lec do osiedlowego
lec po ciasto szefa do osiedlowego :) pyyyyyyyyyyyyyszne :)

Gość baarbapapa
ale ja nie chce ciasta z tytki :( tylko takie normalnie upieczone. Osiedlowy sklep już zamkniety, a do marketu nie chce mi się lecieć

Gość baarbapapa
żadnych pomysłów? :(

Gość baarbapapa
mogę zdradzić jedynie tyle, że w każdą środę po odcinku Teletubisiów zakradam się na tyły nielegalnej wytwórni serów topionych w Baranowie Sandomierskim i wygrzebawszy z pojemnika na odpady opakowanie po wzmacniaczu smaku E330 (rozmiar przemysłowy) onanizuję się nim analnie, wyobrażajac sobie że jestem zaginioną siostrą - bliźniaczką Hanki Mostowiak z serialu TV :classic_cool:

nie ma jak podszyw:D a kto ci tu z głowy wymyśli przepis na ciast.. pokombinuj sama... alb idz do marketu bedzie szybciej niz byś sama piekła

Gość baarbapapa
muszę nadmienić ,że dostaję niewyobrażalnych skurczów pochwy kiedy przechodząc wiaduktem przejeżdża pod nim lokomotywa EP09 ciągnąca wagony z węglem , krzyczę wtedy jak najgłośniej potrafię "tak maszynisto jeszcze jeszcze !

Gość baarbapapa
żebyś ty podszywie miał/a taką wiedzę z zakresu ciastkarstwa jak znajomość programów tv, to może byś coś podszepnął :P

Gość eloeloelokol
Gdy nad biebrzańskim rozlewiskami zapanuje poranna mgła wychodzę z namiotu rozbitego tuż przy torfowisku im. Jolanty Senyszyn i założywszy kubrak góralski nabyty drogą kupna na straganie Jontka Byrdzi Twyrdzi Gąsienicy, aplikuję w nasmarowany łojem borsuczym odbyt łopatę do węgla i zanurzam się w otchłań bagien symulując gotową do godów samicę bobra.:classic_cool:

Gość baarbapapa
a moze masz podszywie tez praktyczną wiedzę z zakresu erotyki ? Mnie niedoswiadczonej panience marzy sie dziki seks z nieznajomym,najlepiej w pozycji 69 :classic_cool:

Gość BikiniKill
w biedronce jest dobry gotowiec.

Gość BikiniKill
Z gracją i powabem ciężarnej słonicy z okolic Dar es- Salam zakradam się wieczorami na ławkę w parku XXX-lecia PRL w Łomży i siedzę na niej godzinami a mijającym mnie przechodniom daję do zrozumienia, że czekam na spóźnionego chłopaka, sugestywnie spoglądając na zegarek.